Κυριακή, 25 Φεβ.
16oC Αθήνα

Πειραιάς: «Ο Θωμάς ήταν ένα αγγελούδι» λέει στο newsit.gr φίλη του 18χρονου που κατέρρευσε στο νυχτερινό κέντρο

Πειραιάς: «Ο Θωμάς ήταν ένα αγγελούδι» λέει στο newsit.gr φίλη του 18χρονου που κατέρρευσε στο νυχτερινό κέντρο

«Ο Θωμάς ήταν ένα αγγελούδι. Κλαίμε όλοι στην Κω από χτες», λέει στο newsit.gr  φίλη του 18χρονου, Κωνσταντίνα Μεταξά, ο οποίος κατέρρευσε σε νυχτερινό κέντρο του Πειραιά

Ο νεαρός φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά, μεταφέρθηκε άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με μαρτυρίες της παρέας του ο 18χρονος δεν είχε πιει πολύ, αλλά όσο και οι υπόλοιποι. Φως στην υπόθεση θα ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή καθώς και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

«Ήταν ένα αγγελούδι»

Η Κωνσταντίνα Μεταξά μιλάει στο newsit.gr για ένα εργατικό παιδί που ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει και να κυνηγήσει το όνειρο του.

«Ο Θωμάς εργαζόταν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάω. Ήταν ένα αγγελούδι. Από χτες κλαίω συνέχεια. Όταν το έμαθα είπα Παναγία μου αποκλείεται να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωή. Ήταν σε πολλές ελληνικές βραδιές που κάναμε για τους τουρίστες στο νησί. Τρέμω δεν μπορώ να το πιστέψω. Εμείς εδώ έχουμε πληροφορηθεί ότι ο Θωμάς πέθανε από ανακοπή καρδιάς».

Με ανακοίνωση του το  Γυμνάσιο στο οποίο φοιτά ο αδελφός του 18χρονου ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις σε ένδειξη πένθους για το άδικο χαμό΄του νεαρού.

«Θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την άδικη και αδόκητη απώλεια ενός νέου παιδιού, αδελφού μαθητή του σχολείου μας. Θέλουμε να δηλώσουμε την στήριξη και την συμπαράσταση μας στην οικογένεια που πενθεί. Σε τέτοιες στιγμές είναι αυτονόητη η ακύρωση της σημερινής μας εκδήλωσης (για την οποία θα υπάρξει ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες)

Αυτές οι ημέρες επιβάλλουν “σιωπή” προκειμένου να στηρίξουμε τους πενθούντες και την σχολική κοινότητα που επίσης θρηνεί!», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμα διαπιστωθεί και αναμένονται οι ιατροδικαστικές εξετάσεις που θα ρίξουν φως στον άδικο χαμό του 18χρονου Θωμά. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις