Ελλάδα

Πειραιάς: Θρίλερ με πτώμα γυναίκας στο λιμάνι – Βρέθηκε στην πύλη Ε8

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νεκρή εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής, στην πύλη Ε8 στο λιμάνι του Πειραιά, μια 44χρονη Ελληνίδα.

Στελέχη της λιμενικής Αρχής έσπευσαν στο σημείο, ενώ η 44χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή για διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρει ο ισχυρισμός του 43χρονου για την δολοφονία του βρέφους στην Κυψέλη: «Μόλις πέθανε το σατανιασμένο, ησυχάσαμε»
Οι 18 μαχαιριές, τα δύο ενδεχόμενα για την βιολογική μητέρα του νεκρού βρέφους, η σημασία χρονολόγησης του θανάτου και ο ρόλος του 26χρονου Αφγανού
Το σπίτι της φρίκης στην οδό Θάσου στην Κυψέλη και ο 43χρονος πατέρας του νεκρού βρέφους που συνελήφθη
6