Ελλάδα

Πειραιάς: Βρέθηκαν 64 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ από το Εκουαδόρ! – Δείτε βίντεο

Κοκαΐνη συνολικού βάρους 64 κιλών εντοπίστηκε τη Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023, σε εμπορευματοκιβώτιο από το Εκουαδόρ στο λιμάνι του Πειραιά.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε εκ μέρους των Αρχών, στο πλαίσιο ερευνών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που περιήλθαν από την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών των Η.Π.Α. (D.E.A.), εντοπίστηκε εμπορευματοκιβώτιο, προερχόμενο από το Εκουαδόρ, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 58 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 64 κιλά κοκαΐνης.

Το προσδοκώμενο όφελος από την εισαγωγή και πώληση της κατασχεθείσας ποσότητας κοκαΐνης σύμφωνα με τις Αρχές ξεπερνάει το ποσό των 2.000.000 ευρώ, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δραστών συνεχίζονται.

kokaini peiraias

kokaini peiraias

kokaini peiraias

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σύλληψη Σμηνάρχου για κατασκοπεία: Ο απόλυτος αιφνιδιασμός, το «σπασμένο» κρυφό κινητό, ο σύνδεσμος και τα κρυπτονομίσματα
Βήμα βήμα ο τρόπος με τον οποίο οι αρχές «έσφιξαν τον κλοιό» γύρω από τον Έλληνα αξιωματικό σε μια επιχείρηση που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης
Ο Σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία 32