Ελλάδα

Πειραιάς: Βρέθηκαν 64 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ από το Εκουαδόρ! – Δείτε βίντεο

Κοκαΐνη συνολικού βάρους 64 κιλών εντοπίστηκε τη Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023, σε εμπορευματοκιβώτιο από το Εκουαδόρ στο λιμάνι του Πειραιά.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε εκ μέρους των Αρχών, στο πλαίσιο ερευνών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που περιήλθαν από την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών των Η.Π.Α. (D.E.A.), εντοπίστηκε εμπορευματοκιβώτιο, προερχόμενο από το Εκουαδόρ, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 58 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 64 κιλά κοκαΐνης.

Το προσδοκώμενο όφελος από την εισαγωγή και πώληση της κατασχεθείσας ποσότητας κοκαΐνης σύμφωνα με τις Αρχές ξεπερνάει το ποσό των 2.000.000 ευρώ, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δραστών συνεχίζονται.

kokaini peiraias

kokaini peiraias

kokaini peiraias

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα υπάρξουν προβλήματα το καλοκαίρι» λένε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας μετά το πόρισμα για το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών
«Το πόρισμα καταδεικνύει ξεκάθαρα διοικητικό αλαλούμ, πολύωρη καθυστέρηση στη διάγνωση της αιτίας και ανυπαρξία συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων στελεχών της ΥΠΑ»
Στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 4 Ιανουαρίου όταν έκλεισε το FIR Αθηνών, λόγω τεχνικού προβλήματος
Μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούντια: «Δεν θα ψηφίσω το κόμμα της Καρυστιανού, πρέπει να δώσουμε αγώνα για δικαίωση»
«Θα την χτυπήσουν από παντού, η Μαρία πρέπει να είναι μαζί με εμάς, στον σκληρό αγώνα στα δικαστήρια» λέει η Άλμα Λάτα, μητέρα της 20χρονης Κλαούντια που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Η Άλμα Λάτα