Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Πειραιώς: Ταλαιπωρία για τους οδηγούς – Κολώνα πήρε κλίση μετά από τροχαίο και «απειλούσε» αυτοκίνητα

Πειραιώς: Ταλαιπωρία για τους οδηγούς – Κολώνα πήρε κλίση μετά από τροχαίο και «απειλούσε» αυτοκίνητα

Για περισσότερες από επτά ώρες μια κολώνα φωτισμού στην λεωφόρο Πειραιώς 88 στο Μοσχάτο «απειλούσε» τα διερχόμενα οχήματα, ενώ απίστευτη είναι και η ταλαιπωρία που βιώνουν οι οδηγοί καθώς στο σημείο έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις πέντε σήμερα (22.03.2024) τα ξημερώματα όταν ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του κι έπεσε πάνω στην κολώνα φωτισμού στην Πειραιώς, όπου πήρε κλίση κι έγειρε προς τη μια πλευρά του δρόμου.

Αν και το όχημα μετά τη σύγκρουση απομακρύνθηκε από το σημείο κι η κίνηση των οχημάτων ομαλοποιήθηκε, ωστόσο όπως φάνηκε δεν ενημερωθήκαν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν συντομότερα η επικίνδυνη κολώνα από το διάζωμα του δρόμου.

Κάτι τέτοιο έγινε από διερχομένους οδηγούς που αντίκρυσαν την υπό κατάρρευση κολώνα και ειδοποιήσαν την Άμεση Δράση γύρω στις 12:00 το μεσημέρι.

Με τη σειρά της η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε την Περιφέρεια Αττική, κλιμάκιο της οποίας έφτασε στο σημείο κι αφού πραγματοποίησε αυτοψία, ζήτησε να διακοπή η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα.

Λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι στο σημείο έφτασε και γερανοφόρο όχημα της Περιφέρειας Αθηνών, όπου ξεκίνησαν και την αποσυναρμολόγηση της κολώνας. Ο δρόμος τελικά άνοιξε στις 3 παρά δέκα και η κυκλοφορία στην Πειραιώς αποκαταστάθηκε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις