Ελλάδα

Πελεγρίνης: Το καλό ιδιωτικό σχολείο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα

«Τα γράμματα είναι το πιο σημαντικό πράγμα μετά την υγεία! Να αγαπήσετε το σχολείο κι εμείς είμαστε δίπλα σας για να φροντίσουμε να έχετε ένα ελκτικό σχολείο και όχι ένα χώρο καταναγκασμού» τόνισε ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Θεοδόσης Πελεγρίνης στο σύντομο χαιρετισμό του, κατά την επίσκεψη του στα εκπαιδευτήρια Καντά για τον καθιερωμένο αγιασμό.

Ο υφυπουργός, μετά το πέρας του αγιασμού, δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ:

«Σήμερα, ύστερα από πολλά χρόνια, ξεκινούν τα σχολεία με βιβλία στις αίθουσες και χωρίς κενά εκπαιδευτικών σε όλη την Ελλάδα. Όσον αφορά στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, το υπουργείο θεσμοθετεί ορθοδομώντας έτσι, ώστε να εξασφαλιστεί η υγιής συνεργασία και ο αλληλοσεβασμός μεταξύ σχολαρχών και εκπαιδευτικών. Το καλό ιδιωτικό σχολείο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, απεναντίας το υποστηρίζουμε δίπλα στο δημόσιο σχολείο, όπως επιτάσσει άλλωστε το Σύνταγμα».

Μετά την επίσκεψή του στα εκπαιδευτήρια Καντά, ο υφυπουργός Παιδείας μετέβη στον αγιασμό του 11ο δημοτικού σχολείου Χαϊδαρίου.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση από ομάδα φοιτητών σε βάρος του αντιπρύτανη Μιχαηλίδη στο Αριστοτέλειο – «Οι αποφάσεις της Συγκλήτου δεν υπόκεινται σε εκβιασμούς ή πιέσεις»
Ο αντιπρύτανης μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σύμφωνα με ανακοίνωση που στάλθηκε στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Ειδικές Δυνάμεις: Εκπαίδευση με τα νέα τυφέκια υψηλής ακρίβειας της SAKO TRG-M10
Η αναβάθμιση οπλισμού με την οποία η ακρίβεια πυρός, δυνατότητα εμπλοκής σε μεγάλες αποστάσεις, επιβιωσιμότητα και διακλαδική συνεργασία ενισχύονται και δημιουργούν νέο επίπεδο επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας
Ειδικές Δυνάμεις