Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πεντέλη: Ο 50χρονος που ξυλοκοπούσε τους ηλικιωμένους γονείς του αποκλειστικά στο LIVE NEWS

Πεντέλη: Ο 50χρονος που ξυλοκοπούσε τους ηλικιωμένους γονείς του αποκλειστικά στο LIVE NEWS

Συνεχίζεται ο εφιάλτης με τα περιστατικά ξυλοδαρμών των ηλικιωμένων γονέων από τον γιο τους μέσα στο σπίτι τους στην Πεντέλη. Αρχικά, ο 50χρονος παραδέχεται ότι είναι εκείνος στα βίντεο που έχουν βγει στη δημοσιότητα, μετά δηλώνει ότι δεν θυμάται να έχει κάνει κάτι τέτοιο και τελικά ζητάει συγγνώμη για το περιστατικό…

Ο 50χρονος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο και απαντάει για τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στα οποία φαίνεται ο ξυλοδαρμός των ηλικιωμένων γονιών του από τα ίδια του τα χέρια.

«Το βίντεο που βλέπω να πετάω εγώ την μητέρα μου στο κρεβάτι ναι είμαι εγώ. Να τους έχω χτυπήσει εγώ, προσωπικά δεν το θυμάμαι. Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω τι να πω. Εγώ ζητάω συγγνώμη, ταπεινά κιόλας, απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου πώς ξέφυγα κι έφθασα σε αυτό το σημείο», δηλώνει ο 50χρονος.

Ωστόσο, στην πορεία της συνέντευξης, η μνήμη του φαίνεται να επανέρχεται και έτσι περιγράφει όλα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα. Όμως, επιμένει ότι οι ζημιές στο σπίτι των γονιών του δεν έχουν γίνει από τον ίδιο:

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες ότι έχω καταστρέψει εγώ το σπίτι. Όσο για τα χτυπήματα δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω συμμετάσχει σε αυτά, αλλά δεν είναι χτυπήματα που ήθελαν να προκαλέσουν ζημιά. Πήγα να μιλήσω με τον πατέρα μου όπως μου ζήτησε, έχασα τον έλεγχο κι έγινε αυτό που έγινε. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος, αλλά κάποια στιγμή ξέφυγα».

Τα φρούτα στο ψυγείο η… απόδειξη ότι έχουν λεφτά

Ο ξυλοδαρμός φέρεται να συμβαίνει, επειδή ο 50χρονος ζητάει επανειλημμένα χρήματα από τους γονείς του. Μάλιστα, οι 80χρονοι τον καταγγέλλουν ότι τους αδειάζει το ψυγείο, αφού ο ίδιος ενοχλείται επειδή έχουν φρούτα μέσα σε αυτό, γιατί στο δικό του το μυαλό ήταν απόδειξη ότι είχαν λεφτά και δεν του έδιναν επίτηδες.

Παρά το γεγονός ότι ισχύουν περιοριστικά μέτρα, οι εικόνες που βγήκαν στη δημοσιότητα τον δείχνουν μέσα στο σπίτι των γονιών του και οι εικόνες είναι σκληρές. Όμως, ο 50χρονος δηλώνει στο LIVE NEWS ότι δεν τα παραβιάζει ενώ μετά από λίγο παραδέχεται ότι είδε τους γονείς του πρόσφατα από κοντά.

«Μου έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα να μετοικήσω από την κατοικία των γονιών μου, να μην τους πλησιάζω και να μην τους ενοχλώ με οποιοδήποτε μέσο. Προσπαθώ να κάνω οτιδήποτε δυνατόν να τηρήσω αυτούς τους όρους. Τα παιδιά μου τα βλέπω έξω, εκτός πολυκατοικίας για να μην δημιουργηθεί κάποιο άλλο θέμα», δηλώνει ο 50χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι εν μέσω αυτής της κατάστασης, βρίσκονται και τα δύο ανήλικα παιδιά του 50χρονου, τα οποία έχουν βρεθεί μπροστά σε αρκετά περιστατικά ξυλοδαρμού και βλέπουν αυτές τις τραυματικές εικόνες.

«Είναι ένα στημένο περιστατικό»

Σε βίντεο που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το LIVE NEWS o γιος φαίνεται να προσπάθησε να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα, έξω από την κρεβατοκάμαρα των γονιών του, με αποτέλεσμα να βγαίνει έξω και να φωνάζει βοήθεια ο πατέρας του.

Ο γιος των ηλικιωμένων δήλωσε ότι «είναι ένα στημένο περιστατικό, μου έχουν πει να αναπαράγω ότι και καλά θέλουν να δείξουν ότι περνούν τα πάνδεινα. Να με κατηγορήσουν ότι τους κυνηγάνε κι ότι κινδυνεύουν, οτιδήποτε».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις