Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Πέραμα: Πατέρας συνελήφθη για τη σεξουαλική κακοποίηση της 5χρονης κόρης του

Πέραμα: Πατέρας συνελήφθη για τη σεξουαλική κακοποίηση της 5χρονης κόρης του

Ένας 30χρονος πατέρας συνελήφθη στο Πέραμα για σεξουαλική κακοποίηση της 5χρονης κόρης του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες για το περιστατικό στο Πέραμα, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (13.04.24) το 5χρονο κοριτσάκι – θύμα της σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τον πατέρα του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο», συνοδευόμενο από τη μητέρα του, με αναφερόμενους πόνους στην περιοχή του πρωκτού.

Σε σχετικές ερωτήσεις των ιατρών, η ανήλικη ανέφερε ότι το βράδυ του Σαββάτου, ο πατέρας της την παρενόχλησε στην προαναφερόμενη περιοχή του σώματός της. Κατόπιν αυτού, ενεργοποιήθηκε από το νοσοκομείο το πρωτόκολλο για την κακοποίηση και ενημερώθηκε αρχικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και στη συνέχεια η Ασφλάλεια, η οποία ανέλαβε και την προανάκριση.

Παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης και η λήψη DNA για τη διενέργεια εργαστηριακών – συγκριτικών εξετάσεων, ενώ κατασχέθηκε το εσώρουχο που φορούσε το παιδί.

Ο δράστης προσήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περάματος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και ακολούθως στην υποδιευθυνση Προστασίας Ανηλίκων, όπου και συνελήφθη.

Κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου. Δεν κατέστη δυνατή η εξέταση της ανήλικης, λόγω μη συνεργασίας της, αποδιδόμενης στην κόπωσή της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις