Ελλάδα

Πέραμα: Τραυματισμός εργαζόμενου σε ιδιωτικό ναυπηγείο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός σήμανε στο Πέραμα μετά τον τραυματισμό ενός εργαζόμενου.

Συγκεκριμένα τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι ένας 50χρονος που εργαζόταν σε ιδιωτικό ναυπηγείο στο Πέραμα.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΜΚΟ «Παιδική χαρά»: Οι εξοργιστικοί διάλογοι για τα πανάκριβα γούστα μελών του κυκλώματος που ξόδευαν τις δωρεές – «Δεν με απασχολεί το κόστος»
Καλλιτέχνες, αθλητές, επιχειρηματίες, που είχαν σπεύσει να βοηθήσουν τα άρρωστα παιδιά, τώρα αισθάνονται θλίψη και οργή
ΜΚΟ «Παιδική χαρά»: Οι εξοργιστικοί διάλογοι για τα πανάκριβα γούστα μελών του κυκλώματος που ξόδευαν τις δωρεές – «Δεν με απασχολεί το κόστος»