Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Περιφέρεια Αττικής – Εκλογές 2023: «Καλώ όλους να προσέλθουν στις κάλπες», είπε ο Γιώργος Ιωακειμίδης

Περιφέρεια Αττικής – Εκλογές 2023: «Καλώ όλους να προσέλθουν στις κάλπες», είπε ο Γιώργος Ιωακειμίδης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν για την Αυτοδιοίκηση και για τον τόπο τους κάλεσε τους πολίτες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης, σήμερα (8.10.2023) το πρωί από το 1ο δημοτικό σχολείο Αγ. Ιωάννη Ρέντη όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τα τρία παιδιά του.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και εμπιστοσύνης» που διεκδικεί την Περιφέρεια Αττικής στις περιφερειακές εκλογές, Γιώργος Ιωακειμίδης δήλωσε: «Σήμερα είναι γιορτή της Αυτοδιοίκησης Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα που ψηφίζω στο σχολείο μου στη γειτονιά μου, γιατί αυτές οι εκλογές είναι για εμάς και για την γειτονιά μας», ανέφερε.

«Είναι για την Αυτοδιοίκηση και για τους ανθρώπους που θα μας κάνουν καλύτερη τη ζωή», συμπλήρωσε.

Αμέσως μετά μετά έκανε έκκληση στον κόσμο να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές: «Καλώ όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να προσέλθουν στις κάλπες γιατί έχει πολύ μεγάλη σημασία η συμμετοχή τους εδώ».

 

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης εμφανώς συγκινημένος από την ιδιαιτερότητα της ημέρας για την αυτοδιοικητική του πορεία μετά από 41 χρόνια σταθερής παρουσίας του στη δημαρχία του Ρέντη πρόσθεσε: «Εγώ εδώ ζω, εδώ μεγάλωσα εδώ αναδείχθηκα και είναι πολύ συγκινητικό το ότι κατεβαίνω και στην Περιφέρεια Αττικής αλλά ποτέ δεν ξεχνούμε τον τόπο μας».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις