Ελλάδα

Περιφέρεια Αττικής: Στην εισαγγελία Πρωτοδικών η υπόθεση με τις παράνομες διαφημίσεις σε γέφυρες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πληθαίνουν τα διαφημιστικά λάβαρα σε διάφορες γέφυρες με την Περιφέρεια Αττικής να αναλαμβάνει δράση.

Συγκεκριμένα κοινοποίησε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, την υπόθεση παράνομης τοποθέτησης διαφημιστικών λαβάρων επί της γέφυρας Ροσινιόλ στον Κηφισό, στη συμβολή με την οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Η τοποθέτηση του διαφημιστικού υλικού από αυτοκινούμενο συνεργείο ιδιωτικής εταιρείας έγινε αντιληπτή κατά τη διάρκεια αποξήλωσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που διενεργούσαν συνεργεία της Δ/νσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας.

Σημειώνεται ότι «η συγκεκριμένη εταιρεία συνεχίζει να παρανομεί», όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Περιφέρεια, όταν οι υπόλοιπες έχουν συμμορφωθεί με αποτέλεσμα να σταματήσει αυτό το φαινόμενο, «υπακούοντας» στη συντονισμένη προσπάθεια, εξάλειψης του, που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2019, η Περιφέρεια, σε συνεργασία με τους Δήμους της Αττικής, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τους παραβάτες για τις νομικές συνέπειες που επισύρει η πράξη τους.

Για το ζήτημα αυτό ο περιφερειάρχης υπογραμμίζει ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε όσους ρυπαίνουν το περιβάλλον και απειλούν τις ζωές των πολιτών. Θα πηγαίνουν στον εισαγγελέα και θα τους επιβάλλονται βαριά πρόστιμα, όπως ορίζει η νομοθεσία.

«Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε το πρόσωπο της Αττικής και σ ΄αυτή μας την προσπάθεια δεν θα επιτρέψουμε να μπει κανείς εμπόδιο», τονίζει ο ίδιος.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αργολίδα: Πυροβόλησε συγγενή του με καραμπίνα στο πρόσωπο για κτηματικές διαφορές – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του και της μάχης των γιατρών να σώσουν την όρασή του, ο 49χρονος διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας
Ο δράστης της επίθεσης με τον γιο του στα δικαστήρια
Συγκλονίζει ο αδελφός των 2 Αμερικανών που σκοτώθηκαν στην έκρηξη στην Πλάκα - «Έχασα τη μισή μου οικογένεια, είπα "θεέ μου σε μισώ"»
Τις ώρες που ακολούθησαν την έκρηξη στην πολυκατοικία της Πλάκας αλλά και το -γεμάτο αγωνία- ταξίδι του στην Αθήνα, περιγράφει με τον...
Οι τουρίστες που έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη στην Πλάκα