Ελλάδα

Περισσός: 4 συλλήψεις για το επεισόδιο με μαχαίρωμα στον ΗΣΑΠ – Ανήλικοι οι 3

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε 4 συλλήψεις προχώρησε η Υποδιεύθυνση της Ασφάλειας της Βορειοανατολικής Αττικής για το επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων στον ΗΣΑΠ του Περισσού το βράδυ του Σαββάτου (22.04.2023).

Το επεισόδιο συνέβη περίπου στις 20:40 του Σαββάτου έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό μεταξύ 15 περίπου ανηλίκων.

Από τη συμπλοκή, δύο 16χρονοι τραυματίστηκαν στο δεξί πόδι από μαχαίρι και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι 2 από τους 4 συλληφθέντες είναι ηλικίας 14 ετών, ο ένας 15 και ο ένας 19. Όλοι Έλληνες. Ο 19χρονος είναι και αυτός που φέρεται να μαχαίρωσε τους 16χρονους. Μετά το επεισόδιο πέταξε το μαχαίρι, το οποίο όμως βρέθηκε και κατασχέθηκε.

maxairi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βάγια Νέστορα: Η σπαρακτική ανάρτηση του συζύγου της για τη δολοφονία της – «Πήγες να βρεις την κόρη μας Νικολέτα, θα σε θυμάμαι πάντα»
Με δύο λόγια καρδιάς, αποχαιρέτησε την Βάγια Νέστορα, ο σύζυγός της Παναγιώτης, λίγες ώρες μετά την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι τους...
Η Αφροδίτη Νέστορα με την μητέρα και τον πατέρα της
«Δεν σας φοβόμαστε» - Κάλεσμα ΝΔ απέναντι στην τρομοκρατία έξω από το Ιπποκράτειο για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα
«Η σκέψη και οι προσευχές μας είναι κοντά στην οικογένεια Νέστορα. Στην Αφροδίτη, στον πατέρα της και στους δικούς της ανθρώπους» αναφέρει η γαλάζια παράταξη στην ανακοίνωσή της
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 9