Ελλάδα

Περισσότερες από 100 παράνομες αποκλειστικές εντοπίστηκαν σε νοσοκομεία

Περισσότερες από 100 ανασφάλιστες αποκλειστικές νοσοκόμες εντόπισαν μέσα σε ένα βράδυ τα κλιμάκια ελέγχου του υπουργείου Εργασίας σε νοσοκομεία των Αθηνών, των Ιωαννίνων και της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο της Εδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης του ΙΚΑ του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας και της Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 09/10/2012 διαπιστώθηκε η απασχόληση 133 ανασφάλιστων αλλοδαπών, ως αποκλειστικών νοσοκόμων, χωρίς πιστοποιητικά υγείας και νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής και εργασίας.

Στα γραφεία προϊσταμένων βάρδιας των Νοσοκομείων δεν τηρούνταν στοιχεία παρουσίας των παράνομων αλλοδαπών στους θαλάμους ασθενών, ενώ από την αστυνομική δύναμη συνοδείας των κλιμακίων ελέγχου, πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα