Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Περιστέρι: Έλεγε ότι θα παραδοθεί αλλά σχεδίαζε τη φυγή του ο Πακιστανός

Περιστέρι: Έλεγε ότι θα παραδοθεί αλλά σχεδίαζε τη φυγή του ο Πακιστανός

Ο 21 ετών Πακιστανός που από την πρώτη στιγμή ήταν ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, έλεγε ότι θα παραδοθεί στις αρχές. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες έλεγαν ότι είχε έρθει σε επαφή και με δικηγόρο, για τα διαδικαστικά της παράδοσής του.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ενώ έκανε όλα τα παραπάνω -ενδεχομένως για να «θολώσει τα νερά;» – ταυτόχρονα σχεδίαζε τη διαφυγή του στο εξωτερικό! Αυτό έδειξαν και οι εξελίξεις αφού τελικά, συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία και… δεν παραδόθηκε.

Η Ελληνικές αρχές είχαν μοιράσει παντού -σε εσωτερικό και εξωτερικό- τις φωτογραφίες του Πακιστανού κι έτσι ήταν θέμα χρόνου να αναγνωριστεί. Ωστόσο, ένα λάθος του ίδιου, επίσπευσε τη σύλληψή του.

Τον πρόδωσε το κινητό της δολοφονημένης

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας στο Περιστέρι, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε από νωρίς το newsit.gr, εντοπίστηκε χτες το απόγευμα έξω από τα Σκόπια από την Αστυνομία της γειτονικής χώρας.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος χρησιμοποιούσε το δικό του κινητό όσο ήταν στην Ελλάδα, το οποίο όμως άφησε στην Θεσσαλονίκη.

Όταν πέρασε στην Βόρεια Μακεδονία άνοιξε αυτό της Νικολέτας, θεωρώντας πως πλέον έχει ξεφύγει. Ωστόσο από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η δολοφονία της 17χρονης, οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη, στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα, και ειδοποιήθηκαν και οι αρχές σε χώρες των Βαλκανίων.

Με το «στίγμα» λοιπόν του κινητού τον εντόπισαν, το συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στις ελληνικές αρχές.

Τη Δευτέρα η απολογία του

Ο 21 ετών νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε τη δολοφονία του άτυχου κοριτσιού, το οποίο είχε ασφυκτικό θάνατο.

Μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα στην Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει και επίσημα για τη δολοφονία στο Περιστέρι. Αφού έφυγε από τον εισαγγελέα, οδηγήθηκε στον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης, έλεγε: «Μόνο ισόβια για το ανθρωπόμορφο τέρας που την δολοφόνησε».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις