Ελλάδα

Περιστέρι: Το κύκλωμα μαστροπείας πίσω από τον βιασμό της Νικολέτας – Αρχηγός ένας 83χρονος

Εφιαλτική ήταν η ζωή της 17χρονης Νικολέτας που από ηλικία 11 ετών γνώρισε τον εφιάλτη στα χέρια ενός ηλικιωμένου και δύο ακόμη ανδρών. Η Νικολέτα που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι είχε πέσει θύμα βιασμού από τρεις άνδρες στο χωριό Μακροχώρι Ημαθίας, όπου ζούσε με την οικογένειά της.

Η δολοφονία της Νικολέτας στο Περιστέρι έφερε στο προσκήνιο τα τραγικά περιστατικά που βίωσε η ανήλικη κοπέλα από πολύ μικρή ηλικία. Μετά τον βιασμό της ίδιας και ενός αδερφού της η οικογένεια αποφάσισε να μετοικήσει στο Περιστέρι, ώστε τα παιδιά να απομακρυνθούν από το bullying των συμμαθητών τους και το στίγμα της σεξουαλικής κακοποίησης. 

Για την υπόθεση του βιασμού της τότε 11χρονης Νικολέτας και του αδερφού της είχε συλληφθεί ένας 83χρονος, που θεωρούνταν αρχηγός κυκλώματος μαστροπείας που δρούσε στην περιοχή και δύο ακόμη άνδρες που ασελγούσαν σε βάρος της.

Ωστόσο, όταν έγινε το δικαστήριο ο 83χρονος είχε ήδη πεθάνει, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Οι άλλοι δύο καταδικάστηκαν με τον έναν εξ αυτών να βρίσκεται ακόμα μέσα στη φυλακή, ενώ ο άλλος έχει διαφύγει στη Γερμανία.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γυναίκα έκανε τελετές και μάγια για να κρατήσει τον πρώην σύζυγό της – «Έδωσε 350 ευρώ για να τον κάνει σκλάβο της»
«Η πρώην σύζυγός σου διαβάζει ξόρκια και μάγια για σένα και σε ένα μήλο τοποθετεί καρφίτσες» έγραψε άγνωστη γυναίκα στον άνδρα που καταγγέλλει την πρώην γυναίκα του για μάγια
Βουντού
Νέα σοκαριστική καταγγελία για το μακελειό στα Βορίζια - «Καργάκηδες προσπάθησαν να σκοτώσουν το γιο μου πριν 3 χρόνια»
Αποκαλυπτική μαρτυρία για το μακελειό στην Κρήτη - Η φερόμενη εμπλοκή των Καργάκηδων με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι ζωοκλοπές και «οι Φραγκιαδάκηδες που πυροβόλησαν τα σπίτια τους», όπως λέει συγγενής του Φανούρη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Μακελειό στα Βορίζια: «Όπλα σηκώθηκαν από το πλήθος προς το αυτοκίνητο του Καργάκη» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας
«Αν η σφαίρια ήταν δέκα πόντους πιο πάνω, θα με είχε βρει στην κοιλιά και τώρα δεν θα μιλούσαμε εδώ» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας που δεν ανήκει σε καμία από τις δυο οικογένειες
Βορίζια