Ελλάδα

Περσείδες 2019: Βροχή από «πεφταστέρια» στον ουρανό της Ξάνθης

Μια θεαματική καλοκαιρινή βροχή από «πεφταστέρια» παρακολούθησαν παρακολουθήσουν το βράδυ της Δευτέρας οι κάτοικοι στην Ξάνθη.

Ένα εντυπωσιακό φαινόμενο, τα “πεφταστέρια” το οποίο κορυφώνεται από τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα προς τα χαράματα της Τρίτης, στο νυχτερινό ουρανό της χώρας μας και γενικότερα του βορείου ημισφαιρίου.

peftasteria

Δεν ήταν λίγοι οι κάτοικοι της Ξάνθης που στο άκουσμα της βροχής από τα «πεφταστέρια» βγήκαν στα μπαλκόνια τους προκειμένου να απολαύσουν το εντυπωσιακό θέαμα.

Πηγή: xanthinea

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαρισμένη η πρώην κοπέλα του δράστη της δολοφονίας στον Άγιο Δημήτριο - «Το μαχαίρι το είχε πάντα κρυμμένο στην ντουλάπα»
«Τον ένα μήνα που εγώ το γνώριζα, δεν το είχε πάρει κάποτε ούτε μαζί του κάπου(το μαχαίρι)» με το οποίο σκότωσε τον 27χρονο, προσθέτει η πρώην κοπέλα του
Ο 20χρονος δράστης της δολοφονίας του 27χρονου