Ελλάδα

Πέθανε η ηθοποιός Άννα Πολυτίμου – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννα Πολυτίμου. Την είδηση για τον θάνατό της έκανε ο γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτησή του στο instagram. Η Άννα Πολυτίμου πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο σε ηλικία μόλις 13 ετών, μετά από πρόταση του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Είχε συνεργαστεί με τον Κώστα Μουσούρη, τον Δημήτρης Χορν, την Έλλη Λαμπέτη και με πολλά ΔΗΠΕΘΕ και δημοτικά θέατρα.

«Απόλυτη ραψωδό» των Ομηρείων επών χαρακτήρισε την ηθοποιό ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του σχετικά με τον θάνατό της. 

Όπως έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ: «Αννούλα μου γλυκειά πέταξες κι εσύ στον ουρανό! Βαθιά θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο από την νέα απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού και φίλης μας ΑΝΝΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ, μοναδικής ερμηνεύτριας κλασσικών ρόλων, η απόλυτη ραψωδός των Ομηρείων επών που τα απηγγελε από μνήμης, σπουδαία δασκάλα ηθοποιών, σύζυγος του επίσης σπουδαίου δασκάλου Βίκου Παπακωνσταντίνου και μητέρα του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, από τις τελευταίες επιζώσες συμμαθήτριές της Αλίκης Βουγιουκλακη, η γλυκιά μου Άννα που στην αρχή της καριέρας μου βρεθήκαμε συνοδοιπόροι και συνιδρυτές του αλησμόνητου ΑΣΚΗΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ με τις σπουδαίες παραστάσεις κ τις συμμετοχές στα διεθνή φεστιβάλ. Η πάντα νεανική ΑΝΝΑ μας έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, συλλυπητήρια στην οικογένεια κι από όλους εμάς καλό κατευόδιο…»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Χωριάτικο»: Οι 75 λογαριασμοί στο εξωτερικό, το κόλπο με τα POS και τα 120 εκατ. ευρώ που «φέσωσαν» το Δημόσιο
O αρχηγός του κυκλώματος, Άγγελος Γιαννακόπουλος, που για 18 και πλέον χρόνια απασχολεί τη Δικαιοσύνη διέθετε και έξι ψευδώνυμα. «Μεγάλος», «Daddy», «Φίλος», «Boss», «Φάνης» και «Aφεντικό»
Υπόθεση φοροδιαφυγής στην αλυσίδα φούρνων «Χωριάτικο» 21
28η Οκτωβρίου: Συγκίνησε ο μαθητής από τη Νιγηρία στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης – «Είμαι ευγνώμων στον Θεό που έγινα παραστάτης»
Ο Βίκτορι Μουμόχου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα και φέτος παρέλασε για πρώτη φορά ως παραστάτης. Η χαρά του ήταν μεγάλη και τα λόγια του συγκίνησαν
O Βίκτορι Μουμόχου 5
Εύσημα της Common Sense Media στην Ελλάδα για το «μπλόκο» στα social media σε παιδιά κάτω των 15
«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην προώθηση αυτής της νομοθεσίας και χαιρετίζουμε την ηγετική τους στάση», δήλωσε ο ιδρυτής και CEO Τζιμ Στάιερ
Εύσημα της Common Sense Media στην Ελλάδα για το «μπλόκο» στα social media σε παιδιά κάτω των 15
Πειθαρχική έρευνα κατά του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Φλωρίδη μετά τις δημόσιες καταγγελίες για διαφθορά στη Δικαιοσύνη
Η υπόθεση αφορά τις καταγγελίες του Βασίλη Φλωρίδη σχετικά με τις δικονομικές ενέργειες συναδέλφων του δικαστών και τις αναφορές του περί διαφθοράς στη Δικαιοσύνη σε άρθρο του στην «Καθημερινή»
Ο Άρειος Πάγος