Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πέθανε ο 6χρονος που κρεμάστηκε στο Παλαιό Φάληρο με το λουράκι του σκύλου

Πέθανε ο 6χρονος που κρεμάστηκε στο Παλαιό Φάληρο με το λουράκι του σκύλου

Μοιραία στάθηκαν για τον 6χρονο από το Παλαιό Φάληρο τα 35 λεπτά που έμεινε χωρίς οξυγόνο ο εγκέφαλός του.
Ο μικρός Χάρης έπαιζε και κρεμάστηκε με το λουράκι του σκύλου.
Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας του που προσπάθησε να του δώσει το φιλί της ζωής.

Δεν άντεξε ο 6χρονος από το Παλαιό Φάληρο. Πέθανε παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού όπου νοσηλευόταν. Ο μικρός Χάρης κρεμάστηκε με το λουράκι του σκύλου ενώ έπαιζε στο σπίτι του.

Όπως φαίνεται ο μικρός Χάρης ήταν μόνος στο δωμάτιο και έπαιζε με το λουρί. Κάποια στιγμή έβαλε πάνω στο κρεβάτι ένα μικρό τραπέζι, ανέβηκε σε αυτό και κρέμασε το λουρί σε μια πρόκα στον τοίχο. Το τραπέζι δεν ήταν σταθερό, το παιδάκι έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό με το λουρί μπλεγμένο στον λαιμό του.

Η μητέρα του είχε βγει για ξύλα στην αυλή. Όταν επέστρεψε είδε το αγοράκι κρεμασμένο και αναίσθητο. Αμέσως το κατέβασε και προσπάθησε να του δώσει το φιλί της ζωής. Το παιδί δεν ανταποκρινόταν. Η γυναίκα απελπισμένη άρχισε να φωνάζει. Ευτυχώς άκουσε τις εκκλήσεις της μια γειτόνισσα που ενημέρωσε το ΕΚΑΒ. Η γυναίκα με μαλάξεις προσπάθησε να επαναφέρει και εκείνη τον μικρό. Γρήγορα έφτασε και ένας διασώστης του ΕΚΑΒ. Με απινιδωτή προσπάθησε να επαναφέρει και εκείνος το παιδί μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.
Δυστυχώς ο μικρός Χάρης έμεινε αναίσθητος, χωρίς σφυγμό επί 35 λεπτά. Χρόνος κατά τον οποίο ο εγκέφαλός του δεν έπαιρνε οξυγόνο.

“Ο Χάρης μου δεν είχε αναπνοή”

Ραγίζει καρδιές η περιγραφή της μητέρας του στην εκπομπή “μαζί σου”. Είδε το σπλάχνο της κρεμασμένο και αναίσθητο. Προσπάθησε να του κάνει τεχνητή αναπνοή, να του δώσει ξανά ζωή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις