Ελλάδα

Πέθανε ο δικηγόρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Σε ηλικία 56 ετών πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες ο δικηγόρος Αθηνών Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Τα αίτια του θανάτου του δεν είναι ακόμη γνωστά καθώς αναμένεται η ιατροδικαστική γνωμάτευση.

Η κηδεία του θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Είχε γεννηθεί στη Γιάλοβα Μεσσηνίας, ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος ήταν ένας μαχητικός δικηγόρος και κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής πορείας του είχε αναλάβει σημαντικές υποθέσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τροχαίο δυστύχημα στους Παξούς: «Δεν είχε επικοινωνία, σε μισή ώρα κατέληξε» ο 15χρονος, σοβαρά νοσηλεύεται ο συνεπιβάτης
Η τραγωδία συνέβη όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 15χρονος, με συνεπιβάτη έναν 17χρονο φαίνεται να μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο
Ασθενοφόρο 11