Ελλάδα

Πέθανε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Βασίλης Κουτουζής

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Βασίλης Κουτουζής, όπως έκανε γνωστό το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Βασίλης Κουτουζής γεννήθηκε στον Πόρο το 1940. Η δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1964 στην εφημερίδα «Κοινωνική».

Εργάστηκε επίσης στις εφημερίδες, «Πειραϊκά Νέα», «Ανένδοτος», «Αθηναϊκή», «Χριστιανική», τα περιοδικά «Γεγονότα», «Ντάμα», «Αλήθεια», «Θησαυρός», «Χόμπι», «Εγώ», «Τηλεκοντρόλ».

Από το 1975 και έως τη συνταξιοδότησή του υπήρξε αρχισυντάκτης και παρουσιαστής πλήθους εκπομπών κοινωνικού οικονομικού, πολιτικού, και αστροφυσικού περιεχομένου στην ΥΕΝΕΔ και την ΕΡΤ.

Παράλληλα, εργάστηκε ως σύμβουλος Τύπου στη Νομαρχία Πειραιά και σε άλλους οργανισμούς καθώς και ως καθηγητής δημοσιογραφίας σε ιδιωτικές σχολές.

Ο Βασίλης Κουτουζής άσκησε το επάγγελμα του δημοσιογράφου με ευσυνειδησία και συναδελφική αλληλεγγύη. Εκτός από τη δημοσιογραφία υπήρξε πολυγραφότατος καθώς έγραψε πλήθος βιβλίων ποικίλου περιεχομένου και μεγάλο αριθμό θεατρικών έργων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τη σύζυγο και τα δυο του παιδιά και ιδιαιτέρως τον γιο του και συνάδελφο, Παναγιώτη, ο οποίος ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του.

Η κηδεία του Βασίλη Κουτουζή θα γίνει την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 το πρωί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στον Πόρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που νεαρός εισβάλλει σε σπίτι ηλικιωμένης στο Μενίδι προσποιούμενος τεχνικό ρεύματος και ψάχνει για χρήματα
Ο νεαρός φαίνεται να κινείται από δωμάτιο σε δωμάτιο, ανοίγει πόρτες και εξερευνά τους χώρους του σπιτιού, ενώ η ηλικιωμένη τον καθοδηγεί χωρίς να γνωρίζει ότι ο τεχνικός «μαϊμού» ψάχνει χρήματα και τιμαλφή
Μενίδι
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Την αποφυλάκισή του θα ζητήσει ο 65χρονος Ιταλός – «Η Μαρία σκότωσε τον Ολύμπιο και μετά αυτοτραυματίστηκε»
Στις επόμενες 10 μέρες, οι συνήγοροι υπεράσπισης του Ιταλού θα ζητήσουν αντικατάσταση των περιοριστικών όρων, και να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να ανοίξουν οι ιατρικοί φάκελοι των θυμάτων
Ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της 54χρονης στο Αίγιο
6
Κύκλωμα αναβολικών: Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου και εργαστηρίου – Επιμένει ότι όλα ήταν νόμιμα
Ο 51χρονος αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι το εργαστήριο παρασκευής αναβολικών στο Χαλάνδρι είχε νόμιμη δραστηριότητα
Τα ευρήματα στο φαρμακείο στο Χαλάνδρι