Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Νιάκας σε ηλικία 73 ετών

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Νιάκας σε ηλικία 73 ετών
EUROKINISSI

Θρήνος στον χώρο της ενημέρωσης μετά την ανακοίνωση του θανάτου του δημοσιογράφου Βαγγέλη Νιάκα, που πέθανε σήμερα (13.06.2024).

Τον θάνατο του δημοσιογράφου ανακοίνωσε νωρίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Ο Βαγγέλης Νιάκας έφυγε από τη ζωή στα 73 του χρόνια. 

Ο Βαγγέλης Νιάκας γεννήθηκε στον Παλαμά Καρδίτσας το 1951. Μετά το Λύκειο σπούδασε στην Ιταλία από όπου αποφοίτησε από τη Σχολή Οικονομίας και Εμπορίου του Πανεπιστημίου της Μπολόνια.

Τη δημοσιογραφία ξεκίνησε το 1978 στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «ΒΡΑΔΥΝΗ», «ΑΥΓΗ», «ΓΝΩΜΗ», «ΚΕΡΔΟΣ», και «ΠΡΩΤΗ» καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Υπουργείου Γεωργίας.

Το 1989 υπήρξε συνιδρυτής και εκδότης της εφημερίδα «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ».

Ο Βαγγέλης Νιάκας υπήρξε ένας καταρτισμένος δημοσιογράφος με επαγγελματική επάρκεια, ο οποίος εργάστηκε επί μακρόν σε εφημερίδες.

Η εφημερίδα «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ», που ξεκίνησε το 1989 ως εβδομαδιαία, την εποχή της άνθησης του Χρηματιστηρίου μετατράπηκε σε ημερήσια ξεπερνώντας σε κυκλοφορία τις παραδοσιακές οικονομικές εφημερίδες της εποχής για να ακολουθήσει η πτώση και το κλείσιμο του εντύπου μερικά χρόνια αργότερα.

Τα στοιχεία της κηδείας του Βαγγέλη Νιάκα θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της Ενώσεως.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις