Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πέθανε ο ηθοποιός Λάκης Σκούταρης [pics]

Λάκης Σκούταρης
Φωτογραφία από Facebook: Καίτη Φίνου

Ένας ακόμη Έλληνας ηθοποιός, ο Λάκης Σκούταρης, έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη. Ο αγαπητός ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Την είδηση του θανάτου του δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Καίτη Φίνου. “Έφυγε και ο Λάκης Σκούταρης… καλό του ταξίδι…”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Καίτη Φίνου ανήρτησε επίσης δύο φωτογραφίες. Στη μία απεικονίζεται ο Λάκης Σκούταρης, ο Στάθης Ψάλτης και η ίδια, στα γυρίσματα της ταινίας “Τα καμάκια”. Στη δεύτερη απεικονίζεται μόνος του ο Λάκης Σκούταρης.

Δείτε την ανάρτηση

Η γενναία μάχη

Ο Λάκης Σκούταρης, τον τελευταίο καιρό έδινε μια άνιση μάχη με τον καρκίνο σε ζωτικό όργανο. Η ασθένεια αυτή τον είχε καταβάλει πολύ και είχε αδυνατίσει. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια ήταν μόνιμος κάτοικος Κύπρου και ζούσε στην παραλιακή πόλη της Λεμεσού. Εκεί έπαιξε και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις και ήταν πολύ αγαπητός στους ανθρώπους του χώρου.

Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού θα τελεστεί το Σάββατο, 03.02.2018, στις 10:00 το πρωί.

Ποιος ήταν ο Λάκης Σκούταρης

Ηταν τελειόφοιτος της Σχολής Μουσικού Θεάτρου του Μενέλαου Θεοφανίδη. Επαιξε σε ελληνικές ταινίες των δεκαετιών ‘70 και ‘80 μεταξύ των οποίων:

– Ο πρίγκηπας της αγοράς (1972)

– Το πιο γρήγορο μπουζούκι (1973)

– Άγουρη σάρκα (1974), Αιμιλία

– Η διεστραμμένη (1974)

– Ο παρθενοκυνηγός (1980)

– Τα καμάκια (1981)

– Ο ιππότης της λακούβας (1985)

– Αγάπησα έναν Πόντιο (1986)

– Φαντάροι για… κλάματα (1988)

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις