Σάββατο, 1 Ιουν.
21oC Αθήνα

Πέθανε ο στρατιωτικός και δημοσιογράφος Θανάσης Μπάφας

Πέθανε ο στρατιωτικός και δημοσιογράφος Θανάσης Μπάφας
iStock

Τα συλλυπητήριά του για την θλιβερή είδηση του θανάτου του στρατιωτικού και δημοσιογράφου, Θανάση Μπάφα, εξέφρασε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Το τελευταίο διάστημα ο Θανάσης Μπάφας νοσηλευόταν αρχικά στο 401 ΓΣΝ Αθηνών και κατόπιν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Σήμερα Δευτέρα (16.05.2024) τις πρωινές ώρες έγινε η διαπίστωση του θανάτου του. Ήταν απόστρατος αξιωματικός, στρατιωτικός αναλυτής και στρατιωτικός συντάκτης.

«Με μεγάλη μου λύπη και συντετριμμένος ενημερώνω, ότι από σήμερα πρωινές ώρες ο συνάδελφος, φίλος, αγαπητός συμμαθητής μου στη ΣΣΕ-74, εξαίρετος καταδρομέας με όλη τη σημασία του όρου και οργανωτής του Ελληνικού Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ), Υποστράτηγος (ε.α.) Μπάφας Αθανάσιος βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων.

Καλό σου ταξίδι αγαπητέ Θανάση και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου, σε όλη την τάξη μας ΣΣΕ-74 και στην οικογένεια των καταδρομέων. Η εξόδιος ακολουθία , θα πραγματοποιηθεί στη Λειβαδιά ,σε ημερομηνία και ώρα που θα καθοριστεί. Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Να είμαστε καλά και υγιείς να τον θυμόμαστε» έγραψε ο Αντιστράτηγος Αντώνης Βασιλείου κάνοντας γνωστή την είδηση του θανάτου.

Με τη σειρά του ο Πάνος Καμμένος έγραψε στον λογαριασμό του στο X: «Στρατηγέ καλό Παράδεισο, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, την αγάπη, την φιλία , τις πολύτιμες συμβουλές και την σκληρή δουλειά . Η αγάπη για την Πατρίδα τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους Καταδρομείς διδάχτηκε από εσένα σε γενεές Ελλήνων. Αθάνατος».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις