Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Πέθανε ο Βασίλης Θώδας, πρώην δήμαρχος Ζωγράφου

Πέθανε ο Βασίλης Θώδας, πρώην δήμαρχος Ζωγράφου

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Βασίλης Θώδας, ο οποίος μέχρι πριν δέκα ημέρες ήταν δήμαρχος Ζωγράφου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας είχε κάνει εισαγωγή σε ιδιωτικό νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξέταση στεφανιογραφίας, κατά την διάρκεια της οποίας πέθανε.

Ο Βασίλης Θώδας διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου από το 2006 και μέλος της Διοίκησης ως Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους νέους, στα αθλητικά σωματεία της πόλης και στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Το 2019 εκλέχθηκε δήμαρχος της πόλης.

Ο Βασίλης Θώδας γεννήθηκε στου Ζωγράφου το 1968, έχοντας ρίζες από τη Λάρισα και τα Γιάννενα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λάρισα και το 2000 απέκτησε το δεύτερο πτυχίο του στο τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Το 2001 απέκτησε το πρώτο του μεταπτυχιακό με θέμα «Ε.Ε. και Αναπτυσσόμενες Χώρες» στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Το 2014 ολοκλήρωσε το δεύτερο μεταπτυχιακό με θέμα «Διαχείριση Πολιτικών – Διεθνής Πολιτική» στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου.

Το 1993 άρχισε να εργάζεται στη Βουλή των Ελλήνων, ενώ το 2001 επιλέχθηκε για τη θέση του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης του Τμήματος Επερωτήσεων της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων.

Το 2017 επελέγη Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαρκών Επιτροπών της Βουλής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις