Ελλάδα

Πέθανε στα 52 της η δημοσιογράφος Ντίνα Παππά, λίγους μήνες μετά τον χαμό του μοναχογιού της

Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της και εκτιμάται ότι «έφυγε» στον ύπνο της

Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε η δημοσιογράφος Ντίνα Παππά, με την είδηση να βυθίζει στο πένθος το Βόλο. 

Στα 52 χρόνια της, η δημοσιογράφος εντοπίστηκε νεκρή από συγγενικά της πρόσωπα, σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο» και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, έφυγε από τη ζωή στον ύπνο της.

Το μεσημέρι δικοί της άνθρωποι είχαν επικοινωνήσει μαζί της σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Η δημοσιογράφος δεν τους πληροφόρησε ότι είχε κάποιο πρόβλημα με την υγεία της ή κάποια ενόχληση. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η Ντίνα Παπά έκανε τα πρώτα της βήμα στη δημοσιογραφία στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,86FM, συνέχισε στην τηλεόραση στο TRT, εργάστηκε στις εφημερίδες «Νέος Τύπος», «Πρώτη» και στον «Ταχυδρόμο» ενώ συνεργάστηκε ως ανταποκρίτρια με αθηναϊκά ενημερωτικά site. Είχε διατελέσει υπεύθυνη γραφείου Τύπου των δημάρχων Βόλου Κυριάκου Μήτρου και Αλέκου Βούλγαρη.

Τον Νοέμβριο του 2024, έχασε σε τροχαίο το μοναχοπαίδι της, τον Κωνσταντίνο. Για αυτό και όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, άνθρωποι από το περιβάλλον της είπαν ότι «πήγε να συναντήσει τον Κωνσταντίνο της».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μακελειό στα Βορίζια: «Ο γαμπρός μου δεν έκανε τίποτα, πήγε μόνο τον Φανούρη στο νοσοκομείο» λέει η αδερφή του 39χρονου νεκρού
Πλέον ο 43χρονος γαμπρός του Φανούρη Καργάκη κατηγορείται και επίσημα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Μακελειό στα Βορίζια 15