Ελλάδα

Πέθανε στο νοσοκομείο του Ρίου κοριτσάκι 5 ετών από την Άρτα

Το κοριτσάκι διακομίστηκε με πολύ βαριά συμπτώματα λοίμωξης στο νοσοκομείο της Άρτας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ρίο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκ έχει προκαλέσει στην Άρτα η είδηση ότι ένα κοριτσάκι 5 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Το κοριτσάκι το Σάββατο (18.01.2025) διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας φέροντας, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ βαριά συμπτώματα λοίμωξης.

Η κατάστασή του ήταν κρίσιμη και αφού έγιναν οι πρώτες ενέργειες από τους γιατρούς κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στην Πάτρα, όπου υπάρχει ειδική Μονάδα για παιδιά.

Το πεντάχρονο δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί για την διακομιδή.

Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου όπου όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη για τη ζωή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Αστυνομία ενώ για την διερεύνηση των αιτιών θανάτου του 5χρονου παιδιού θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή και όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
H έκθεση για το τροχαίο στην Ρόδο που σκοτώθηκαν μητέρα και κόρη - Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο οδηγός της BMW
Το δικαστήριο του επέβαλε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση χρήσης οποιουδήποτε οχήματος - Τα σημάδια φρεναρίσματος των αυτοκινήτων, οι καταθέσεις και οι βλάβες στο φανάρι όπου βρίσκεται στο σημείο
Ο 44χρονος οδηγός στη Ρόδο 33