Ελλάδα

Πετράλωνα: «Έπεσα από τα σύννεφα» λέει στο Live News κατηγορούμενος για το πάρτι βιασμού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην εκπομπή Live News μίλησε ένας από τους κατηγορούμενους της φρικτής υπόθεσης των βιασμών δυο παιδιών από τον πατέρα τους και άλλα άτομα στα Πετράλωνα.

Ο ένας από τους κατηγορούμενος για την υπόθεση στα Πετράλωνα αρνήθηκε στην κάμερα του Live News την εμπλοκή του στην φρικτή υπόθεση, δηλώνοντας πως είναι ένας άνθρωπος που δεν θα βίαζε ποτέ κανέναν πόσο μάλλον έναν ανήλικο. Σημειώνεται πως ο άντρας είναι κάτοικος της Βορείου Ελλάδος.

«Μόλις πήρα το χαρτί και είδα για τι κατηγορούμαι έπεσε από τα σύννεφα πραγματικά. Από την απολογία μου και η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας κατάλαβαν ορισμένα πράγματα» δήλωσε στην κάμερα του Live News o κατηγορούμενος.

Τόνισε πως στα Πετράλωνα δεν έχει πάει ποτέ, και γενικότερα δεν κατεβαίνει στην Αθήνα καθώς δεν έχει ούτε συγγενείς, ούτε φίλους. «Ακόμα συνεχίζω να έχω την απορία για τον λόγο που με κατηγορούν…οι κατηγορούμενοι δεν με γνωρίζουν, όπως δεν γνωρίζω και εγώ κανέναν» προσέθεσε.

Αναφέρει πως μέχρι και τώρα αναζητά τον λόγο που ενεπλάκη στην υπόθεση και περιμένει την ημέρα που θα δικαιωθεί και ο ίδιος και η οικογένειά του.

«Θεωρώ κατακριτέα την πράξη, η Δικαιοσύνη τα ξέρει καλύτερα. Ελπίζω να βγει γρήγορα η απόφαση και να ηρεμήσω ψυχικά» κατέληξε ο κατηγορούμενος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία Αλέξανδρου Δασκαλάκη: Προφυλακίστηκε και ο 57χρονος κτηνοτρόφος
Βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι την έκδοση της απόφασης του Δικαστικού Συμβουλίου Ηρακλείου, το οποίο κλήθηκε να αποφασίσει για την ποινική του μεταχείριση μετά από διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα
Δολοφονία Αλέξανδρου Δασκαλάκη: Προφυλακίστηκε και ο 57χρονος κτηνοτρόφος
Μπόρες και υψηλές θερμοκρασίες όλη την εβδομάδα - Το ευεργετικό μελτέμι και η συμβολή του στις ελληνικές θάλασσες
Το μελτέμι συμβάλλει στο να διατηρούνται πιο χαμηλές οι θερμοκρασίες στη θάλασσα, ιδιαίτερα στο Αιγαίο και στις Κυκλάδες, ενώ ευνοεί τα ψυχρότερα και πιο θρεπτικά νερά
Μπόρα