Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Πετράλωνα: «Έπεσα από τα σύννεφα» λέει στο Live News κατηγορούμενος για το πάρτι βιασμού

Πετράλωνα: «Έπεσα από τα σύννεφα» λέει στο Live News κατηγορούμενος για το πάρτι βιασμού

Στην εκπομπή Live News μίλησε ένας από τους κατηγορούμενους της φρικτής υπόθεσης των βιασμών δυο παιδιών από τον πατέρα τους και άλλα άτομα στα Πετράλωνα.

Ο ένας από τους κατηγορούμενος για την υπόθεση στα Πετράλωνα αρνήθηκε στην κάμερα του Live News την εμπλοκή του στην φρικτή υπόθεση, δηλώνοντας πως είναι ένας άνθρωπος που δεν θα βίαζε ποτέ κανέναν πόσο μάλλον έναν ανήλικο. Σημειώνεται πως ο άντρας είναι κάτοικος της Βορείου Ελλάδος.

«Μόλις πήρα το χαρτί και είδα για τι κατηγορούμαι έπεσε από τα σύννεφα πραγματικά. Από την απολογία μου και η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας κατάλαβαν ορισμένα πράγματα» δήλωσε στην κάμερα του Live News o κατηγορούμενος.

Τόνισε πως στα Πετράλωνα δεν έχει πάει ποτέ, και γενικότερα δεν κατεβαίνει στην Αθήνα καθώς δεν έχει ούτε συγγενείς, ούτε φίλους. «Ακόμα συνεχίζω να έχω την απορία για τον λόγο που με κατηγορούν…οι κατηγορούμενοι δεν με γνωρίζουν, όπως δεν γνωρίζω και εγώ κανέναν» προσέθεσε.

Αναφέρει πως μέχρι και τώρα αναζητά τον λόγο που ενεπλάκη στην υπόθεση και περιμένει την ημέρα που θα δικαιωθεί και ο ίδιος και η οικογένειά του.

«Θεωρώ κατακριτέα την πράξη, η Δικαιοσύνη τα ξέρει καλύτερα. Ελπίζω να βγει γρήγορα η απόφαση και να ηρεμήσω ψυχικά» κατέληξε ο κατηγορούμενος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις