Σάββατο, 25 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πετράλωνα: Οι δέκα κατηγορούμενοι για τους βιασμούς των ανηλίκων – Τα αδέρφια μηνύουν τη μητέρα τους για αδιαφορία

Πετράλωνα: Οι δέκα κατηγορούμενοι για τους βιασμούς των ανηλίκων – Τα αδέρφια μηνύουν τη μητέρα τους για αδιαφορία

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τους βιασμούς και τις σεξουαλικές κακοποιήσεις τριών ανήλικων στα Πετράλωνα από τον ίδιο τους τον πατέρα και τους φίλους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega κατηγορούμενοι για την φρικιαστική υπόθεση στα Πετράλωνα είναι οι ακόλουθοι:

Πατέρας

Αδελφός πατέρα

Σύντροφος και υπάλληλος πατέρα (γυναίκα)

Συνεργάτιδα του πατέρα (γυναίκα)

Σύζυγός της (άντρας)

Φίλος πατέρα (άντρας)

Φίλος πατέρα(άντρας)

Γυναίκα με άγνωστη σχέση

Αλλοδαπός υπάλληλος πατέρα (άντρας)

Αλλοδαπός υπάλληλος πατέρα (άντρας)

Τα αδέρφια μηνύουν και τη μητέρα και την κατηγορούν για αδιαφορία

Γροθιά στο στομάχι είναι και τα όσα καταγγέλλουν τα δυο αδέρφια για την μητέρα τους καθώς υποστηρίζουν πως εκείνη σιωπούσε και συγκάλυπτε τα όσα φρικτά συνέβαιναν στο σπίτι τους στα Πετράλωνα.

«Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι η μητέρα μας γνώριζε τι μας συνέβαινε αλλά δεν την αφορούσε. Δεν την ένοιαζε, δεν την πείραζε, αφού έτσι μας ξεφορτωνόταν από το να μας έχει όλη την ώρα μέσα στα πόδια της», λέει η 22χρονη σήμερα κόρη της οικογένειας.

Την κατηγορούν πως εθελοτυφλούσε όσο εκείνα γίνονταν έρμαια στις αρρωστημένες ορέξεις του πατέρα και των φίλων του. Εντέχνως μάλιστα παρουσίαζε τα ίδια τα παιδιά ως προβληματικά στον κοινωνικό περίγυρο.

«Ήμουν ένα παράξενο και προβληματικό παιδί, αυτή ήταν η εικόνα που έδινε σε όλους για εμένα. Διέδιδε στη γειτονιά σκόπιμα τη φήμη ότι είμαι προβληματικός. Με εξανάγκαζε να κάνω πλύσεις στομάχου τόσο σε νοσοκομεία όσο και στο σπίτι πάμπολλες φορές για φάρμακα που υποτίθεται πως έπινα, ενώ της φώναζα πως δεν το έχω κάνει», λέει ο γιος της οικογένειας.

«Μου συμπεριφερόταν οδυνηρά. Με μισούσε γιατί της θύμιζα τον άντρα της και ‘πατέρα’ μου. Με μισεί ακόμη περισσότερο σήμερα γιατί βρήκα τη δύναμη, με τη στήριξη ξένων τότε ανθρώπων να καταγγείλω όλα όσα έχω υποστεί από τον ‘πατέρα’ μου. Με μισεί ακόμα πιο πολύ γιατί ήρθαν στο φως οι δικές της ευθύνες, η συνενοχή της και η δική της κακοποιητική της συμπεριφορά».

«Μήπως τα προκαλεί ο γιος μου επειδή είναι όμορφος»

Συγκλονίζουν τα όσα αποκάλυψε ο 17χρονος για την αντίδραση της μάνας μόλις αποκάλυψε τους ομαδικούς βιασμούς που διοργάνωνε ο πατέρας του.

«Η αντίδραση της δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς από μια αληθινή μάνα» λέει και συνεχίζει:

«Μία ημέρα μάλιστα αφού είχα αρχίσει να εκμυστηρεύομαι στον συγγραφέα τα βασανιστήρια μου, η μόνη αντίδραση της προς εκείνον ήταν να σχολιάσει χαζογελώντας: ‘Μήπως τα προκαλεί ο γιος μου επειδή είναι όμορφος’».

Ως κυνική και αδιάφορη περιγράφουν την μητέρα τους τα δύο παιδιά που σήμερα είναι 17 και 22 ετών. Την βάζουν στο κάδρο των ενόχων, καθώς εξαιτίας της αδράνειάς της πίστευαν για χρόνια πως αυτά που ζούσαν ήταν φυσιολογικά.

«Η κυνική της αδιαφορία, η συναισθηματική κενότητα της, ο εκφοβισμός αλλά και ο σαδισμός και το μίσος είναι χαρακτηριστικά της που έχει καλά κρυμμένα για το θεαθήναι και είναι αυτά που δημιούργησαν και στους τρεις μας τη διεστραμμένη αντίληψη ότι μια ζωή σαν αυτή στην οποία μας εισήγαγε ο πατέρας μας ήταν φυσιολογική και η μόνη για να δεχτούμε μια αγκαλιά», συνεχίζει ο γιος.

Αντί για σ’ αγαπώ, το παιδί αυτό αποκαλύπτει πως το μόνο που άκουγε από τα χείλη της μητέρας του ήταν: «’Σκάσε’. Ήταν η πιο συνηθισμένη απάντηση της προς εμένα. Δεν την ένοιαζε τίποτα άλλο από το να σκάσω. Αν γινόταν και ως οντότητα».

«Η μητέρα μας ήταν και είναι ένας άνθρωπος που δεν την ενδιαφέρουν τα παιδιά της. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να έχει χρήματα, να κάνει τη ζωή και προκειμένου να μην την ενοχλούμε μας παρατούσε στα χέρια του διεστραμμένου συζύγου της και ‘πατέρα’ μας», λέει η 22χρονη.

Η 22χρονη κόρη μόλις ενηλικιώθηκε έφυγε από το πατρικό της και ζει στην επαρχία, ενώ ο 17χρονος φιλοξενείται από τον εκπαιδευτικό με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις