Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά την απόφαση

Αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό και ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού κρίθηκε χθες, Τετάρτη (08.02.2023), ο Πέτρος Φιλιππίδης. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μία από τις τρεις καταγγέλουσες στη δίκη κατά του ηθοποιού, σχολίασε σήμερα (09.02.2023) την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. 

Υπενθυμίζεται ότι τo δικαστήριο επέβαλε την Τετάρτη (08.02.2022) συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών στον Πέτρο Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες βιασμού, ο ηθοποιός όμως θα παραμείνει ελεύθερος αφού το δικαστήριο χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε το πρώτης σχόλιο για την απόφαση του ΜΟΔ.  

«Εχθές ήταν μια μεγάλη μέρα, βγήκε η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν νομίζει ο κόσμος ότι υπάρχει χαρά για τις κακές στιγμές άλλων ανθρώπων είναι λάθος, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο στόχος πάντα – και μιλάω για μένα προσωπικά – ήταν ο παραδειγματισμός και να σταματήσουν οι κακοποιητικές συμπεριφορές συγκεκριμένων ανθρώπων, σε αυτή την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. 

Για την απόφαση ομόφωνης αθώωσης λόγω αμφιβολιών στην κατηγορία του βιασμού, η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε: «Θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου και να βάλω μέσα την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί νιώθω ότι αυτό το κορίτσι δεν δικαιώθηκε». 

Τόνισε επίσης ότι η ίδια «θα συνεχίσει» γιατί «δεν ξεχνά όλους αυτούς τους ανθρώπους που έριξαν λάσπη σε όλη τη διάρκεια της δίκης σε όλες μας, με ατάκες όπως «όταν αθωωθεί ο Φιλιππίδης που θα τρέξουν να κρυφτούν όλες αυτές». 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μακελειό στα Βορίζια: Οι αρχές ψάχνουν και δεύτερο άτομο που βρισκόταν μαζί με τον 43χρονο την ώρα που πυροβολούσε
Το βίντεο ντοκουμέντο που είναι στα χέρια της ΕΛΑΣ, δείχνει τον 43χρονο άντρα να κρατάει το καλάσνικοφ και να πυροβολεί κατά ριπάς προς το σημείο της συμπλοκής
Όπλα στα Βορίζια
Βίντεο με τον 43χρονο να πυροβολεί την ώρα του μακελειού στα Βορίζια στα χέρια της ΕΛΑΣ - Τη Δευτέρα απολογούνται τα τρία αδέρφια
Ο γαμπρός του 39χρονου Φανούρη Καργάκη συνελήφθη από τις αρχές, αφού έπειτα από μαρτυρίες που τον «έκαψαν», η ΕΛΑΣ εντόπισε σε κτήμα ιδιοκτησίας του, όπλα και φυσίγγια
Βορίζια
5