Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά την απόφαση

Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά την απόφαση

Αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό και ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού κρίθηκε χθες, Τετάρτη (08.02.2023), ο Πέτρος Φιλιππίδης. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μία από τις τρεις καταγγέλουσες στη δίκη κατά του ηθοποιού, σχολίασε σήμερα (09.02.2023) την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. 

Υπενθυμίζεται ότι τo δικαστήριο επέβαλε την Τετάρτη (08.02.2022) συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών στον Πέτρο Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες βιασμού, ο ηθοποιός όμως θα παραμείνει ελεύθερος αφού το δικαστήριο χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε το πρώτης σχόλιο για την απόφαση του ΜΟΔ.  

«Εχθές ήταν μια μεγάλη μέρα, βγήκε η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν νομίζει ο κόσμος ότι υπάρχει χαρά για τις κακές στιγμές άλλων ανθρώπων είναι λάθος, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο στόχος πάντα – και μιλάω για μένα προσωπικά – ήταν ο παραδειγματισμός και να σταματήσουν οι κακοποιητικές συμπεριφορές συγκεκριμένων ανθρώπων, σε αυτή την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. 

Για την απόφαση ομόφωνης αθώωσης λόγω αμφιβολιών στην κατηγορία του βιασμού, η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε: «Θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου και να βάλω μέσα την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί νιώθω ότι αυτό το κορίτσι δεν δικαιώθηκε». 

Τόνισε επίσης ότι η ίδια «θα συνεχίσει» γιατί «δεν ξεχνά όλους αυτούς τους ανθρώπους που έριξαν λάσπη σε όλη τη διάρκεια της δίκης σε όλες μας, με ατάκες όπως «όταν αθωωθεί ο Φιλιππίδης που θα τρέξουν να κρυφτούν όλες αυτές». 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις