Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πέτρος Φιλιππίδης: Μυστήριο με την διεύθυνση που έχει δηλώσει στην Αστυνομία πως διαμένει

Πέτρος Φιλιππίδης: Μυστήριο με την διεύθυνση που έχει δηλώσει στην Αστυνομία πως διαμένει

Δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Πέτρος Φιλιππίδης καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή για τις δυο απόπειρες βιασμού που κατηγορήθηκε.

Στον 60χρονο ηθοποιό δόθηκε αναστολή στην έφεση, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης κάθε πρώτη του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου διαμένουν σε μία επιβλητική πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα πάνω στην οδό Πατησίων. Το σπίτι τους, το οποίο έχουν δηλώσει στην Αστυνομία ως νέα κατοικία μετά την μετακόμιση από την περιοχή του Ψυχικού- βρίσκεται κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, όπου ο ηθοποιός πρέπει να δίνει το παρών κάθε μήνα.

Ύστερα από σχετική ερώτηση, η διαχειρίστρια της εν λόγω πολυκατοικίας δήλωσε άγνοια για τη διαμονή του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου στο συγκεκριμένο σημείο.

Η εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 1 Απριλίου, σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, συνοδευόμενος από νεαρό δικηγόρο.

Σε δηλώσεις του στο Πρωινό τη Δευτέρα 3 Απριλίου, ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος επεσήμανε για τη δεινή οικονομική κατάσταση του ηθοποιού: «Ουσιαστικά, αυτή τη στιγμή οΠέτρος Φιλιππίδης είναι απομονωμένος στο σπίτι του. Είναι σε μια κατάσταση πάρα πολύ άσχημη.

Γιατί ένας άνθρωπος με τόσο έντονη προσωπικότητα, φανταστείτε τώρα, είναι σπίτι, δεν βγαίνει έξω και διαβάζει βιβλία. Αυτή είναι η ζωή του και σιγά-σιγά η φτώχεια αρχίζει και χτυπάει πολύ έντονα την πόρτα του σπιτιού».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις