Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση αστυνομικού

Για ακόμα μία σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος έχει συμπληρώσει 48 ώρες στις φυλακές της Τρίπολης, έχοντας κριθεί προφυλακιστέος για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time», μια γυναίκα αστυνομικός, η οποία είχε γνωρίσει τον γνωστό ηθοποιό, Πέτρο Φιλιππίδη, μέσω του Facebook, είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η κοπέλα τότε φοιτούσε ακόμα στη σχολή της και ήταν θαυμάστριά του. Ο ηθοποιός την ξεχώρισε μέσα στο πλήθος των θαυμαστών του και άρχισε να συνομιλεί μαζί της. Αρχικά δεν υπήρχε κάτι που να της δημιουργήσει υποψίες για τη δράση του. Η συζήτηση τους αφορούσε στο θέατρο. Μάλιστα, ο ηθοποιός την κάλεσε σε μια παράστασή του.

Εκείνη ενθουσιασμένη που «κέρδισε» την πρόσκληση από τον αγαπημένο της ηθοποιό, πήρε τη μητέρα της και πήγαν στο θέατρο. Εκεί, όπως της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης, είχε αφήσει τα εισιτήρια. Άνθρωπος του θεάτρου δεν τις άφησε να περιμένουν στην ουρά, αλλά τις οδήγησε στις θέσεις τους. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μόλις κάθισαν, ο ηθοποιός της έστειλε μήνυμα στο Facebook, στο οποίο της έλεγε ότι σε λίγη ώρα θα μπορούσε να τον απολαύσει στη σκηνή και ότι θα την περίμενε στο διάλειμμα στο καμαρίνι του για να τον δει από κοντά.

«Τι συνέβη στο καμαρίνι»

Και πάλι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν της είχε περάσει κάτι κακό από το μυαλό. Αντίθετα πίστευε ότι είχε να κάνει με έναν ευγενή άνθρωπο. Όλα αυτά μέχρι που πήγε στο καμαρίνι του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκεί είδε έναν διαφορετικό Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος όρμησε πάνω της και προσπάθησε να τη φιλήσει. Η κοπέλα βρέθηκε σε ιδιαίτερα άβολη θέση, τον έσπρωξε και έφυγε τρέχοντας από το καμαρίνι του. Από τότε δεν ξαναμίλησε μαζί του ούτε στο Facebook.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΔΕΔΔΗΕ: Οι ζημιές στην Άνω Γλυφάδα δεν σχετίζονται με το έργο υπογειοποίησης
«Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρέθηκαν στην περιοχή από την επόμενη κιόλας ημέρα εμφάνισης των φαινομένων και συνεχίζουν αδιάκοπα να επιχειρούν, υλοποιώντας ήδη τις απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις αποκατάστασης»
Καταστροφές στη Γλυφάδα
Τροχαίο δυστύχημα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Νεκρός 25χρονος οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με φορτηγό
Οι Αρχές απευθύνουν έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τα όρια ταχύτητας, ενώ η τροχαία συνεχίζει τις έρευνες για τον ακριβή τρόπο που σημειώθηκε η σύγκρουση
Από το τροχαίο στη Ναύπακτο
5
Ούτε γρίπη, ούτε κορονοϊός: Η «αόρατη» ασθένεια που «φορτώνει» το σύστημα Υγείας
Σχεδόν 4 στους 10 ασθενείς που προσέρχονται στους γιατρούς με έντονα συμπτώματα (υψηλό πυρετό, πόνους στις αρθρώσεις και βήχα), διαγιγνώσκονται αρνητικοί και στους τρεις κύριους ιούς (Γρίπη, SARS-CoV-2, RSV)
Νοσοκομείο
Δήμαρχος Γλυφάδας: Οι εργασίες υπογειοποίησης καλωδίων που πραγματοποιήθηκαν την άνοιξη δημιούργησαν σαθρό έδαφος
«Είναι ένας από τους λόγους που έφτασε τόσο πολύ χώμα, λάσπη και φερτά υλικά στην πόλη, στη Μετσόβου, στην Ανθέων και στους γύρω δρόμους. Όχι ο μόνος, αλλά πολύ σημαντικός»
A car is partially covered by debris, as a storm hits Athens, Greece, January 21, 2026. REUTERS
Νέα ένταση στα Βορίζια: Συνέλαβαν τους γονείς του 39χρονου Φανούρη Καργάκη
Η μήνυση αφορά στα αδικήματα της απειλής και της εξύβρισης, έχουν συλληφθεί και οι δύο γονείς του 39χρονου Φανούρη Καργάκη ωστόσο ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΠΑΓΝΗ με Covid και χαμηλό οξυγόνο
Αστυνομικοί στα Βορίζια
Σέρρες: «Του είπε “θα σε κάνω μούμια”» λέει η μητέρα του 13χρονου που κατήγγειλε καθηγήτρια ότι τον φίμωσε με ταινία
Η μητέρα του μαθητή μιλώντας στο newsit.gr περιέγραψε όσα έγιναν λέγοντας πως: «Ξαφνικά η διευθύντρια ζήτησε από τη δίδυμη αδελφή του να του κλείσει το στόμα γιατί, όπως είπε, δεν ήθελε να τον ακούει άλλο»
Σχολείο 36