Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: «Οι κατηγορίες εναντίον του καταρρέουν» – Στις 14 Απριλίου η συνέχεια της δίκης

Ολοκληρώθηκε και η σημερινή διαδικασία της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, για τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού, η οποία θα συνεχιστεί την Πέμπτη 14 Απριλίου, με τους δικηγόρους του ηθοποιού να κάνουν λόγο για «ενδιαφέρουσα διαδικασία» και πως κακώς γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

«Είναι δυστύχημα που δεν παρευρίσκονται δημοσιογράφοι στο ακροατήριο για να καταγραφεί η σημερινή διαδικασία. Οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη καταρρέουν», τόνισε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά το πέρας της σημερινής διαδικασίας της δίκης.

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιστεί στις 14 Απριλίου με την υποβολή ερωτήσεων από την πλευρά της υπεράσπισης στην πρώτη καταγγέλλουσα, με την διαδικασία να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών μετά την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου.

Από την πλευρά της, η Κική Μπαρκιτζίδου, η οποία εκπροσωπεί επίσης τον Πέτρο Φιλιππίδη, τόνισε ότι «θα ήθελα, ως δικηγόρος και ως νομικός, οι πόρτες να μην είναι κλειστές για να ακούσετε όσα ακούσαμε και εμείς. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βροχές, χιόνια και σφοδροί άνεμοι την Τρίτη και την Τετάρτη: Το ακραίο σενάριο για μετεωρολογική βόμβα
«Βέβαια αξίζει να σημειωθεί, ότι, ακόμη και αν αυτό συμβεί, θα είναι μια καιρική εξέλιξη που ασφαλώς και έχει ξανασυμβεί στην περιοχή μας, δεν θα είναι δηλαδή κάτι το πρωτοφανές»
βροχή στην Αθήνα 9
Καθορίστηκε με ΚΥΑ το κόστος και η υγειονομική δαπάνη που καταβάλλεται προκαταβολικά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων
Για υγειονομική δαπάνη άνω των 300 ευρώ, πλέον, προκαταβάλλεται στα στελέχη που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, το σύνολο της σχετικής δαπάνης, αφαιρουμένου του ποσοστού συμμετοχής σε αυτή
Στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, Τετάρτη 25 Μαρτίου 2026.  (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ