Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: «Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού» – Η ανακοίνωση της οικογένειας

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στο ιδιωτικό θεραπευτήριο Υγεία, όπου εισήχθη το απόγευμα της Τετάρτης, 03.02.2021.

Όπως σας ενημέρωσε από νωρίς το newsit.gr, ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε μαζί με την σύζυγό του στο νοσοκομείο, ενώ πλέον η οικογένειά του εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε ζαλάδες και υψηλή πίεση, με τους θεράποντες ιατρούς να τον υποβάλλουν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο ηθοποιός έκανε εισαγωγή και θα παραμείνει για νοσηλεία, ενώ σε επικοινωνία του newsit.gr με το ιδιωτικό θεραπευτήριο τονίστηκε πως δεν θα εκδοθεί καμία επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του νοσοκομείου.

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μπλόκο» στις εφέσεις για την κληρονομία του Γιώργου Τράγκα - Παύθηκε ο συνεκτελεστής της διαθήκης
«Καταλογίστηκαν (στον Ivo Ottavio Francencon) άπιστες πληρωμές, οι οποίες δεν σχετίζονταν με την κληρονομία και οι οποίες υπερέβαιναν το ποσό των 307.000 ευρώ και οι οποίες προσπόρισαν παράνομο όφελος στη Μαρία Καρρά»
Ο Γιώργος Τράγκας / ΑΠΕ-ΜΠΕ