Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα πρώτα του λόγια στο TLive μετά την απόφαση – «Ελεύθερος ήμουν και στη φυλακή»

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα πρώτα του λόγια στο TLive μετά την απόφαση – «Ελεύθερος ήμουν και στη φυλακή»
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

«Ελεύθερος ήμουν και στη φυλακή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Φιλιππίδης, στα πρώτα του λόγια μετά την ομόφωνη καταδίκη του από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για 2 απόπειρες βιασμού, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Μιλώντας στο TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου, λίγες ώρες μετά τη δικαστική απόφαση για τις απόπειρες βιασμού, ο Πέτρος Φιλιππίδης δήλωσε: «Ήμουν πάντα ελεύθερος. Και στη φυλακή όταν ήμουν ελεύθερος ήμουν. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, δεν μπορώ να εκφραστώ και το ξέρετε πολύ καλά το γιατί. Τελείωσε τώρα. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά».

Ειδικότερα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε ομόφωνα ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση 8 ετών στον Πέτρο Φιλιππίδη για τις 2 απόπειρες βιασμού ενώ για την κατηγορία του βιασμού κρίθηκε ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών.

Ο ηθοποιός, που ζήτησε από τη δημοσιογράφο να μην ηχογραφηθεί, ήταν πολύ ευδιάθετος και ήρεμος

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Σύμφωνα, επίσης, με το TLive, ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει μετακομίσει με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου σε άλλη περιοχή της Αθήνας.

Στην εκπομπή TLive μίλησε και μία εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, η Κική Πακιρτζίδου, για την υπόθεση του ηθοποιού:

«Μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας», δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Πακιρτζίδου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις