Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Πετρούπολη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο απόπειρας αυτοκτονίας της 15χρονης που έπεσε σε γκρεμό

Πετρούπολη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο απόπειρας αυτοκτονίας της 15χρονης που έπεσε σε γκρεμό

Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται η 15χρονη μαθήτρια που το απόγευμα της Κυριακής έπεσε στον γκρεμό από ύψος 14 μέτρων στην Πετρούπολη

Η 15χρονη μαθήτρια νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά και τραύματα στο λαιμό, στα χέρια και στα πόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όσα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην Πετρούπολη θύμιζαν σκηνές θρίλερ.

Η έφηβη κοπέλα βρισκόταν στο βράχο της Πετρούπολης με παρέα 3 – 4 ατόμων όταν ύστερα από λίγη ώρα βρέθηκε στο κενό. Άμεσα κλήθηκε και έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ όταν η 15χρονη ρωτήθηκε από τραυματιοφορείς πως έπεσε (αν γλίστρησε ή αν την έσπρωξαν) εκείνη απάντησε: «Δε σας λέω».

 

Σημειώνεται πως η αστυνομία ερευνά όλα τα αίτια, ενώ σύμφωνα με το Mega ανοιχτό παραμένει και το ενδεχόμενο η κοπέλα να προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κοπέλα είχε ανέβει μαζί με την παρέα της στον βράχο, ενώ ένας από την παρέα της φέρεται να την τράβηξε από τα μαλλιά λίγο πριν πέσει στο κενό. Δεν είναι σαφές αν προσπάθησε να την σώσει ή αν είχαν κάποιο διαπληκτισμό που επηρέασε την ψυχολογία της 15χρονης. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις