Ελλάδα

Πετρούπολη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των αρχών στην Αττική για την εξαφάνιση της 16χρονης Δανάης – Ιωάννας.

Τα ίχνη της έφηβης χάθηκαν στις 11 Απριλίου από την Πετρούπολη, όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Για την εξαφάνιση της Δανάης – Ιωάννας, το «Χαμόγελο του Παιδιού» σημειώνει ότι η 16χρονη αγνοείται από το πρωί της Πέμπτης από την περιοχή της Πετρούπολης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Δανάης – Ιωάννας σήμερα 12/04/2024 και άμεσα προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Δανάη – Ιωάννα Λ., 16 ετών, έχει ύψος 1.60 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λευκή ζακέτα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες παραμένουν σε θέση μάχης ενισχύοντας τα μπλόκα σε τελωνεία και εθνικές οδούς – Ο χάρτης των κινητοποιήσεων
Κλειστή παραμένει η Εθνικής Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος της Θήβας, του Κάστρου, της Αταλάντης, του Μπράλου, των Μικροθήβων, της Νίκαιας και των Μαλγάρων - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις αγρότες από Θεσπρωτία και Ιωάννινα
Τρακτέρ
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
9