Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Πεύκη: “Δεν αντέχω άλλο και δεν μπορώ να συνεχίσω”! Οι έρευνες για την οικογενειακή τραγωδία

Πεύκη: “Δεν αντέχω άλλο και δεν μπορώ να συνεχίσω”! Οι έρευνες για την οικογενειακή τραγωδία

Τους λόγους για τους οποίους έφτασε σε αυτή την απόφαση η γυναίκα ερευνά η αστυνομία.
Το χρονικό της τραγωδίας στην Πεύκη που συγκλόνισε το Πανελλήνιο
Ήταν επιβαρυμένη ψυχολογικά λένε φίλοι και γείτονες.
Την απασχολούσε πολύ η φροντίδα του παιδιού λέει ο τραγικός πατέρας.
Συγκλονίζει η κατάθεση του παππού που έφτασε σπίτι νομίζοντας πως είχε γίνει ληστεία.

Δεν το χωράει ανθρώπου νους την οικογενειακή τραγωδία που διαδραματίστηκε το πρωί της Πέμπτης στην Πεύκη, όταν μια 44χρονη μητέρα αυτοκτόνησε μαζί με το 5χρονο παιδί της. Η γυναίκα πέταξε το παιδί της από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμεναν στην Πεύκη και μετά έπεσε και αυτή στο κενό με αποτέλεσμα να βρουν και οι δυο τραγικό θάνατο.

Ο σύζυγος της γυναίκας κατέθεσε πως η νηπιαγωγός το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένη για την ανατροφή και τη φροντίδα του παιδιού αντιμετώπιζε προβλήματα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πίστευε πως θα έφτασε αυτό το σημείο.

Click4more: Πεύκη: Η στιγμή που ο πατέρας έμαθε την οικογενειακή τραγωδία [Pics, video]

Δεν είχαμε προβλήματα, Ήμασταν καλά μεταξύ μας. Το μόνο μας πρόβλημα το τελευταίο καιρό ήταν το τι θα γίνει με το παιδί, την απασχολούσε πολύ η φροντίδα του παιδιού”, τόνισε ενώ όπως είναι φυσικό βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι όταν η νηπιαγωγός που βρισκόταν μόνη στο διαμέρισμα στην Πεύκη με την κόρη της ανέβηκε στην ταράτσα της τριώροφης πολυκατοικίας που διέμεναν και πέταξε το παιδί στο κενό, ακολουθώντας στη συνέχεια και η ίδια αυτή τη θανάσιμη διαδρομή.

Συγκλονισμένος ο παππούς της 5χρονης περιγράφει τα πρώτα λεπτά που έφτασε στο σημείο: Μας παίρνει ο γιος μου και μου λέει στο σπίτι έγινε ληστεία, έρχομαι να δω τι έγινε και την βλέπω στο δρόμο τη νύφη μου ανάσκελα και το μωρό από κάτω. Είχαν βάλει ένα σεντόνι. Προχθές είμαστε μαζί και τρώγαμε και πίναμε και δεν έδειχνε κάτι τέτοιο, ήταν χαρούμενη”.

Το 5χρονο κοριτσάκι αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα σύμφωνα με τον παππού της, όμως ήταν καλά, το πήγαιναν στον γιατρό και έκανε θεραπείες. Γείτονες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα η γυναίκα ήταν επιβαρυμένη ψυχολογικά.

Τι είπε η γιαγιά στο newsit.gr

Η γιαγιά του αδικοχαμένου παιδιού μίλησε στο newsit.gr για τη στιγμή που ο γιος της και πατέρας του κοριτσιού έσπευσε στον τόπο της τραγωδίας. Όπως είπε, ο γιος της ήταν στη δουλειά, όταν την πήρε τηλέφωνο και της είπε πως η κουνιάδα του τον ειδοποίησε πως έκλεψαν το σπίτι του. Αργότερα, την πήρε ξανά τηλέφωνο και της είπε πως το μωρό και η εν διαστάσει γυναίκα του ήταν στο δρόμο νεκροί. “Είχαν ένα κοριτσάκι άρρωστο, δεν μιλούσε, δεν περπατούσε”, είπε μεταξύ άλλων η γιαγιά του παιδιού.

Είχε “προειδοποιήσει”

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha από τα πρώτα πράγματα που έψαξαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα στην Πεύκη ήταν αν υπάρχει σημείωμα που να εξηγεί η άτυχη γυναίκα τι ακριβώς συνέβη ή τι είχε σκοπό να κάνει. Κάτι τέτοιο δεν υπήρχε, όμως από καταθέσεις των οικείων της αλλά και από το φιλικό της περιβάλλον καταλήγουν στο συμπέρασμα πως η γυναίκα το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε κατά κάποιον τρόπο “προειδοποιήσει” γιατί έχουν καταθέσεις φίλων της πως τους έλεγε επί λέξει: Δεν αντέχω άλλο και δεν μπορώ να συνεχίσω”. Και όλα αυτά είχαν να κάνουν με την καθημερινότητα με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το παιδί. Ένα παιδί πολύ σοβαρά άρρωστο το οποίο δεν είχε κανένα περιθώριο βελτίωσης.

Οι αστυνομικοί πλέον ερευνούν αν η γυναίκα ζούσε σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον ενώ περιμένουν να ανοίξουν τα σχολεία καθώς ήταν νηπιαγωγός και δούλευε σε σχολείο στην Πεύκη, να μιλήσουν και με συναδέλφους της, για να μάθουν την κατάσταση που βρισκόταν η γυναίκα προτού πάρει αυτή την τραγική απόφαση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις