Ελλάδα

Πεύκη: Εμπρησμός σε ψητοπωλείο τα ξημερώματα – Οι δράστες τραυμάτισαν συγγενή του ιδιοκτήτη

Εμπρησμός σημειώθηκε τα ξημερώματα σε ψητοπωλείο στην περιοχή της Πεύκης όπου ξέσπασε φωτιά και σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.  

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 3:20 τα ξημερώματα στο ψητοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Βύρωνος. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά άγνωστοι πέταξαν στο εσωτερικό του ψητοπωλείου εύφλεκτο υλικό με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά. Οι δράστες μάλιστα κατά την διαφυγή τους τραυμάτισαν στο κεφάλι έναν συγγενή του ιδιοκτήτη.

Στο περιοχή έφτασαν άμεσα 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα που έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο, πριν επεκταθεί σε διπλανά κτίρια. Η φωτιά προκάλεσε αρκετές υλικές ζημιές στο ψητοπωλείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O Γιώργος Μπότας κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Να τελειώσει ο πόλεμος λάσπης που έχω δεχτεί»
«Υπήρξε μια μικρή έλλειψη δικαιολογητικών. Τα χωράφια είναι πραγματικά και καλλιεργούνται» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής του οποίου έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 20
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου προανήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να βεβαιώνονται κλήσεις
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» 10