Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πηγή Δεβετζή: Παράγοντας του αθλητισμού με παρενόχλησε – «Κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ»

Πηγή Δεβετζή: Παράγοντας του αθλητισμού με παρενόχλησε – «Κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ»

Σε μια ιδιαίτερα συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρηση η Πηγή Δεβετζή για την περίοδο που έκανε τα πρώτα μεγάλα της βήματα στον χώρο του Αθλητισμού. Μιλώντας στον ALPHA, αποκάλυψε ότι όταν ήρθε στην Αθήνα από την επαρχεία για την Εθνική ομάδα δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από παράγοντα του αθλητισμού. 

«Είχα κι εγώ παρόμοια εμπειρία από παράγοντα του αθλητισμού όταν είχα κατέβει στην Αθήνα ένα κορίτσι από την επαρχία με αρχές και πατέρα δάσκαλο καταλαβαίνεις ότι ποτέ δεν είχα την πονηράδα ότι θα με πλησιάσει άνθρωπος για να με εκμεταλλευτεί» είπε η Πηγή Δεβετζή. Και πρόσθεσε: «Γνώρισα έναν άνθρωπο από τον χώρο του αθλητισμού που μου έταξε λαγούς με πετραχήλια. Ήμουν ενήλικη αλλά δεν είχα ακόμα τις εμπειρίες και ήμουν κορίτσι, όχι γυναίκα. Τον έβλεπα σαν πατέρα μου, μου έταξε σπίτι και δεν πίστευα ότι θα με εκμεταλλευτεί».

«Με είχε καλέσει στο γραφείο του για να μιλήσουμε για θέματα αθλητισμού και κάποια στιγμή με στρίμωξε, πήγε να με ακουμπήσει, κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ. Δόξα τω Θεώ με βοήθησε ο Θεός, χτύπησε το τηλέφωνο. Πώς βλέπεις τις ταινίες που βλέπεις κάποιον που θέλει να ασελγήσει επάνω σου και κόβεται η φωνή σου. Εκείνη τη στιγμή πάγωσα. Χτύπησε το δικό του τηλέφωνο και ήταν κάποιος από έξω και έτσι προσπάθησα να ξεφύγω», είπε. 

«Τον έβλεπα και ήθελα να τον πνίξω»

Περιγράφοντας το προφίλ του άνδρα  που την παρενόχλησε, η Πηγή Δεβετζή είπε ότι «αυτός ο άνθρωπος ήταν μεγαλύτερος, παντρεμένος με παιδιά και ο λόγος που δεν το είπα γιατί έχει παραγραφεί μετά από τόσα χρόνια, ήταν γιατί σεβάστηκα τα παιδιά του γιατί τον άνθρωπο αυτόν τον συναντούσα. Εγώ τον έβλεπα και ήθελα να τον πνίξω».

«Εμένα με είχε πάρει ο πατέρας μου από το χέρι και με είχε φέρει στην Αθήνα για προβληματισμό. Πού να φανταστεί ο άνθρωπος αυτός και πώς να το πω. Αυτός έκανε ότι δεν συνέβαινε τίποτα. Δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου γιατί ο πατέρας μου θα έλεγε να έρθει να με πάρει. Μετά ήμουν πολύ επιθετική με τους άνδρες» συμπλήρωσε η Πηγή Δεβετζή.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ALPHA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις