Ελλάδα

Πικέρμι: Αγωνία για τον επιχειρηματία που απήχθη πριν 44 ημέρες – Τι ψάχνουν οι Αρχές

Κορυφώνεται η αγωνία για τον επιχειρηματία από το Πικέρμι που απήχθη τέλη Δεκεμβρίου με τους απαγωγείς να είναι αμετακίνητοι στις απαιτήσεις τους.

Συγκεκριμένα έχουν περάσει 44 ημέρες από τότε που ο 40χρονος έπεσε στα χέρια απαγωγέων με τους αστυνομικούς να αναφέρουν πως γίνονται διαπραγματεύσεις με αργούς ρυθμούς.

Οι απαγωγείς επιμένουν στις απαιτήσεις τους, δηλαδή λύτρα 1 εκατ. ευρώ, ενώ οι αρχές αναφέρουν ότι υπάρχει δυσπραγία στην ανεύρεση του συγκεκριμένου ποσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία δείχνουν πως η ομάδα των απαγωγέων έχουν καλύτερη οργάνωση, έχουν κάνει σχετική προδιεργασία και έχουν τη διάθεση να παρατείνουν την ομηρία του επιχειρηματία. Οι Αρχές εξετάζουν εάν υπάρχει εμπλοκή Ελλήνων ποινικών.

Από την πλευρά της η ΕΛΑΣ θεωρεί πως υπάρχουν σημάδια ζωής του 40χρονου επιχειρηματία και ότι είναι καλά στην υγεία του.

Δεύτερη απαγωγή express εξετάζει η ΕΛΑΣ

Παράλληλα, πριν από πέντε ημέρες σημειώθηκε και δεύτερο συμβάν απαγωγής στις Αμυγδαλιές Μεγάρων. Έξι άτομα εισέβαλαν σε σπίτι, άρπαξαν έναν 19χρονο κια τον κράτησαν όμηρο για αρκετές ώρες.

Οι απαγωγείς ζήτησαν από τον πατέρα του 19χρονου 100.000 ευρώ, με την αστυνομία να αναστατώνεται.

Στη συνέχεια ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος στην Ελευσίνα το επόμενο πρωί και τώρα οι Αρχές έχουν στρέψει την έρευνά τους στον εντοπισμό των απαγωγέων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χτύπησαν τον 36χρονο γιατρό μπροστά στον γιο του για ένα κόκκινο φανάρι - Η στιγμή του ξυλοδαρμού στην Θεσσαλονίκη
Η αιτία της επίθεσης, ήταν γιατί οι 4 άντρες θεώρησαν πως ο 36χρονος οδηγούσε αργά, με συνέπεια να τους καθυστερήσει και να τους «πιάσει» το κόκκινο φανάρι
Η στιγμή της επίθεσης στον 36χρονο γιατρό 1
Στα ύψη η αγωνία για τον 43χρονο Σπύρο Σέββο που εξαφανίστηκε από το Κερατσίνι - Στο σκοτάδι ακόμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του
Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο 43χρονος φέρεται να ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος με την εγχείρηση, που επρόκειτο να κάνει, καθώς είχε υποστεί ρήξη του ώμου του
Ο 43χρονος που εξαφανίστηκε από το Κερατσίνι