Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πήλιο: «Παντρεύτηκαν στην Αργαλαστή και ήταν ευτυχισμένοι, μετά ήρθε η καταιγίδα» – Ο πατέρας της Μικαέλας στο TLive

Πήλιο: «Παντρεύτηκαν στην Αργαλαστή και ήταν ευτυχισμένοι, μετά ήρθε η καταιγίδα» – Ο πατέρας της Μικαέλας στο TLive

«Παντρεύτηκαν στην Αργαλαστή και ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Μετά ήρθε η καταιγίδα…», δηλώνει ο πατέρας της Μικαέλας, της γυναίκας από την Αυστρία που αγνοείται μαζί με τον σύζυγό της στο Πήλιο, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel.

Οι γονείς της Μικαέλας ήρθαν μαζί τους στο Πήλιο, καθώς η κόρη τους παντρεύτηκε τον Φίλιπ σε δημαρχείο ενώπιον των δικών τους ανθρώπων και περίπου 40 φίλων τους. Το ζευγάρι έμεινε εκεί για να περάσει τις πρώτες μέρες του γάμου, όμως τα ίχνη τους χάθηκαν από τις 5 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια του σφοδρού «χτυπήματος» της κακοκαιρίας…

Όταν ξέσπασε η καταιγίδα, θεώρησαν ότι θα είναι πιο ασφαλές να μείνουν στο σπίτι που είχαν νοικιάσει. Από τότε, κανείς δεν ξέρει τι απέγιναν, την ώρα που εντοπίστηκαν δύο σοροί στη θάλασσα κοντά στο Πήλιο και εξετάζονται από ιατροδικαστές για να διαπιστώσουν σε ποιον ανήκουν.

«Τίποτα δεν είναι εντάξει αυτή τη στιγμή», δηλώνει ο πατέρας της Μικαέλας στο TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Όχι, σκοπεύω να το αποφύγω (σ.σ. να έρθει στην Ελλάδα) και να στείλω απλά το δείγμα του DNA. Παντρεύτηκαν στην Αργαλαστή και ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Μετά ήρθε η καταιγίδα…», συμπληρώνει ο πατέρας στο TLive.

«Αν βλέπατε ένα πανέμορφο ζευγάρι, τι θα λέγατε μετά από 10 ημέρες; Η κοπέλα ήταν σαν τα κρύα τα νερά, δεν έχουμε δηλώσει ακόμα τον γάμο», δήλωσε ταραγμένη μια ληξίαρχος του νότιου Πηλίου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Οι σοροί που εντοπίστηκαν και πιθανότατα ανήκουν στο άτυχο ζευγάρι

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε στα βράχια της παραλίας Μουρτιά στο νότιο Πήλιο την Τετάρτη (13.9.2023) και περισυνελέγη από στελέχη του Λιμενικού Σώματος για να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο» και να ταυτοποιηθεί.

Ο Φίλιπ είχε ένα τατουάζ με δύο γάτες, το οποίο ενδέχεται να βοηθήσει στην ταυτοποίηση της σορού του. Οι Αρχές θα στείλουν και φωτογραφία στους δικούς του ανθρώπους ώστε να τον αναγνωρίσουν. Παράλληλα, εξετάζονται και τα αποτελέσματα DNA που έλαβαν οι γιατροί.

Όσον αφορά τη Μικαέλα, εικάζεται ότι η σορός της γυναίκας που ξεβράστηκε στις 8 Σεπτεμβρίου στην παραλία Θεοτόκος, στο Προμύρι του Νοτίου Πηλίου, της ανήκει.

Το σώμα της γυναίκας είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή και ταυτοποίηση στοιχείων, επίσης μέσω δείγματος DNA το οποίο είχε αποσταλεί στο αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. (δηλαδή θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία). Τα αποτελέσματα βγαίνουν μετά από 20 ημέρες από την παράδοσή τους στο τμήμα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις