Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πιλοτικά προγράμματα έργων του δήμου Αθηναίων

Πιλοτικά προγράμματα έργων του δήμου Αθηναίων

Πιλοτικό πρόγραμμα για την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου στην πρωτεύουσα, ξεκινά ο δήμος Αθηναίων. Το πρόγραμμα που φέρει την ονομασία «ΠΟΛΗ²», αφορά παρεμβάσεις στις γειτονιές της Αθήνας και προβλέπει οικονομική υποστήριξη έως 6.000 ευρώ για την υλοποίηση προτάσεων κατοίκων που αφορούν ήπια, μικρής κλίμακας έργα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και η δεύτερη πιλοτική δράση του «ΠΟΛΗ², «Κατάστημα στο κέντρο», με στόχο να δώσει πνοή σε υποβαθμισμένες περιοχές του κέντρου της Αθήνας, που έχουν πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση. Αναφερόμενος στα προγράμματα αυτά ο δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης, τόνισε ότι «το νοικοκύρεμα των οικονομικών που πετύχαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια, επιστρέφει στον πολίτη και στην πόλη».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την πρωτοβουλία και να κατεβάσουν την αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα http://www.polis2.thisisathens.org/. Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν σε έντυπη μορφή στα γραφεία της Ε.Α.Τ.Α. Α.Ε. Α.Ε., επί της οδού Ξενοφώντος 7, 1ος όροφος μέχρι τις 15 Μαΐου 2018 στις 16.00.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις