Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας

πίνακες αναπληρωτών

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΑΣΕΠ οι πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Δείτε τους στο http://e-aitisi.sch.gr.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι αναρτώνται οι προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης και Μουσικών Ειδικεύσεων. Οι πίνακες επιτυχόντων καθώς και αποκλειόμενων εκπαιδευτικών καταρτίστηκαν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΥΠ.Π.Ε.Θ. http://e-aitisi.sch.gr.

Ειδικότερα, αναρτώνται οι πίνακες αναπληρωτών για:

Γενική Εκπαίδευση

α. Προσωρινοί ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών, ανά κλάδο και ειδικότητα. Περιλαμβάνονται εκπαιδευτικοί που έχουν μόρια προϋπηρεσίας ή/και μόρια επιτυχίας σε έναν από τους δύο τελευταίους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π.

β. Προσωρινοί ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών με Μηδενική Προϋπηρεσία, ανά κλάδο και ειδικότητα. Περιλαμβάνονται εκπαιδευτικοί με μηδενική προϋπηρεσία και άνευ μορίων επιτυχίας σε έναν από τους δύο τελευταίους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π.

Μουσικά Σχολεία

Προσωρινοί πίνακες Μουσικών Σχολείων, ανά μουσικό όργανο

Πίνακας αποκλειομένων

Κατά των πινάκων αυτών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ασκήσουν ένσταση στο Α.Σ.Ε.Π. Η ένσταση γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η προθεσμία ισχύει από την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 έως και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 14:00.

Δείτε τους πίνακες στο http://e-aitisi.sch.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις