Ελλάδα

Πήρε εξιτήριο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βγαίνει… νικητής από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, μετά την “μάχη” του με τον κορονοϊό για 12 ολόκληρες ημέρες ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμος, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο σήμερα στις 15:45, μετά από νοσηλεία δώδεκα (12) ημερών».

Η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν συνεχώς, κάτι που είχε αναφερθεί και την περασμένη Πέμπτη, 26.11.2020, με ιατρικό ανακοινωθέν.

Θυμίζουμε πως το βράδυ της περασμένης Τετάρτης είχε ανεβάσει πυρετό 37,7 και οι θεράποντες γιατροί του, μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα, αποφάσισαν πως το καλύτερο θα ήταν να μπει στο νοσοκομείο, δεδομένου πως είναι 82 ετών και πάσχει από διαβήτη.

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος στην κηδεία της δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιαννάκη στο Ηράκλειο - Βουβός πόνος στο τελευταίο «αντίο»
Το «παρών» στην κηδεία της 46χρονης, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στο γκαράζ του σπιτιού της, έδωσαν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και τοπικοί φορείς, που εξήραν το ήθος και τον επαγγελματισμό της
Κηδεία της δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιννάκη 5