Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

«Πλημμύρισε» και η Αθήνα μετά το «ποτάμι» του Κηφισού – Απίστευτες εικόνες από την κίνηση

Αθήνα
Φωτογραφία: Intime

Πρώτα ήταν ο Κηφισός, τώρα είναι και το κέντρο στην Αθήνα. Μποτιλιάρισμα, αμέτρητα οχήματα στους δρόμους και εικόνες που κάθε άλλο παρά εποχή lockdown θυμίζουν.

Η λέξη «κίνηση» είχε καιρό να… χρησιμοποιηθεί για την Αθήνα, ωστόσο το «άνοιγμα» του εμπορίου -έστω μόνο με click away- σε συνδυασμό και με τις γιορτινές μέρες, έχουν γυρίσει την πρωτεύουσα σε εποχής… προ κορονοϊού.

Από το απόγευμα της Τετάρτης, 23.12.2020, οι εικόνες από τον Κηφισό ήταν το πρώτο «χτύπημα». Το δεύτερο ήρθε στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Κι αυτό διότι όσο περνούσε η ώρα, η κίνηση… ολοένα και αυξάνονταν στην Αθήνα, με το μποτιλιάρισμα να μοιάζει πια αναπόφευκτο όταν το σκοτάδι έπεσε.

Click4more: Κορονοϊός: Εκεί εντοπίζονται τα νέα κρούσματα του 24ώρου

Στους κεντρικούς δρόμους γύρω από το ελληνικό Κοινοβούλιο… το αδιαχώρητο από αυτοκίνητα που με δυσκολία έκαναν κάποια μέτρα.

Δείτε τις εικόνες από την Αθήνα που… μιλούν από μόνες τους

Αθήνα Αθήνα

Όταν «πλημμύρισε» από οχήματα ο Κηφισός

Νωρίτερα, ο Κηφισός… βούλιαζε με τις φωτογραφίες να θυμίζουν άλλες εποχές.

Οι εικόνες από την κίνηση που είχε δημιουργηθεί από το απόγευμα της Τετάρτης, 23.12.2020, ήταν πραγματικά απίστευτες και δεν θυμίζουν σε τίποτα ότι η χώρα διανύει το δεύτερο lockdown από την αρχή της πανδημίας.

Ο Κηφισός στην άνοδο… γεμάτος. Στην κάθοδο, επίσης.

Δείτε την εικόνα στον χάρτη

Ακινητοποιημένα οχήματα περιμένουν υπομονετικά, με τους χιλιάδες οδηγούς να θυμούνται… προ lockdown εποχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει σημειωθεί κι ένα τροχαίο ατύχημα -ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές- στην παραλιακή, στην έξοδο προς την Ποσειδώνος.

Δείτε πώς είναι ο Κηφισός μέσα από 10 φωτογραφίες ΚηφισόςΚηφισόςΚηφισόςΚηφισός

Φωτογραφίες Intime.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις