Site icon NewsIT
09:02 Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και οι νεκροί!

Μια απίστευτη περιπέτεια ζει με τον πιο δραματικό τρόπο μια γυναίκα από την Ορεστιάδα. Όπως καταγγέλλει πήγε να καταθέσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του πατέρα της που πέθανε πρόσφατα για να μην πληρώσει τέλη κυκλοφορίας και το 2014, αλλά άκουσε έκπληκτη ότι δεν μπορεί και ότι αν και νεκρός ο πατέρας της θα πληρώσει ... και το 2014!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται αυτός είναι ο νόμος. Η γυναίκα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, έχασε τον πατέρα της πριν λίγο καιρό.

Αναγκαστικά πρέπει να πληρώσει τα τέλη του 2013, όμως πριν κάνει αποδοχή κληρονομίας και πριν περάσει το αυτοκίνητο του νεκρού πατέρα της στο όνομά της δεν μπορεί να καταθέσει πινακίδες και έτσι αναγκαστικά θα χρεωθεί και με τα τέλη κυκλοφορίας του 2014!

Ειδικά η περίπτωση των τελών κυκλοφορίας αποτελεί το πιο τρανό παράδειγμα ανελαστικού νόμου.

Διαβάστε επίσης:
Χιλιάδες Βολιώτες σε τράπεζες και εφορίες παραμονές του 2014 – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Παράταση για την καταβολή τελών κυκλοφορίας έως την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου έδωσε τελικά το υπουργείο Οικονομικών

Σύλληψη δουλεμπόρων στην Ορεστιάδα

Ορεστιάδα: ”Δάσκαλοι του στοιχήματος” οι σωματέμποροι – Έκρυβαν αλλοδαπούς σε υπόγειο!

Ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι θα φυλάνε τα κέντρα μεταναστών σε Δράμα, Κόρινθο και Ορεστιάδα

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version