Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΟΑΣΥ για τον Γιώργο Λυγγερίδη: Ημέρα πένθους και θλίψης για την αστυνομική οικογένεια

ΠΟΑΣΥ για τον Γιώργο Λυγγερίδη: Ημέρα πένθους και θλίψης για την αστυνομική οικογένεια
Eurokinissi

Ημέρα βαθύτατου πένθους και ανείπωτης θλίψης για την αστυνομική οικογένεια η 27η Δεκεμβρίου 2023, υπογραμμίζει η ΠΟΑΣΥ για τον θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη. Ο 31χρονος υπαρχιφύλακας άφησε την τελευταία του πνοή 20 ημέρες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του από τη ναυτική φωτοβολίδα στα οπαδικά επεισόδια στου Ρέντη.

Ο 31χρονος αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης κατέληξε την Τετάρτη (27.12.2023), έπειτα από 20ήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, όπου έδινε μάχη μετά τον τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα που του πέταξαν χούλιγκαν στου Ρέντη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άτυχος υπαρχιφύλακας πέθανε από ανακοπή, ενώ φέρεται ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

Οργή και αγανάκτηση για τον θάνατο του 31χρονου εκφράζει, ταυτόχρονα με τα συλλυπητήριά της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ).

«Ο συνάδελφός μας, ο 31χρονος Υπαρχιφύλακας της ΥΑΤ Γιώργος Λυγγερίδης, που είχε τραυματιστεί βαρύτατα από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων έξω από το δημοτικό στάδιο στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου 2023, δυστυχώς, δεν είναι πια μαζί μας.

Αποχαιρετούμε έναν ακόμα συνάδελφό μας, τον δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες, εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αλλά την ίδια ώρα, εκπέμποντας προς πάσαν κατεύθυνση μηνύματα οργής και αγανάκτησης σύμπασας της αστυνομικής οικογένειας.

Τούτη την ώρα του γοερού αποχαιρετισμού, αφήστε μας να κλάψουμε τον Συνάδελφο. Τα υπόλοιπα έπονται.

Αντίο Γιώργο!

Καλό Παράδεισο!»

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις