Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Ποια είναι τα ταξίδια στο εξωτερικό που έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες – Δείτε το γράφημα

Ποια είναι τα ταξίδια στο εξωτερικό που έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες – Δείτε το γράφημα

Ποια ταξίδια στο εξωτερικό έψαξαν οι Έλληνες τη χρονιά που πέρασε; Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο, τραγουδούσε δεκαετίες πριν ο Γιάννης Αγγελάκας και οι Τρύπες ξεσήκωναν το παθιασμένο κοινό τους.

Ρώμη, Λονδίνο, Παρίσι έψαξαν περισσότερο από κάθε άλλο προορισμό οι Έλληνες για να σχεδιάσουν κάποιο ταξίδι τους μέσα στο 2023. Ακολούθησε η αγαπημένη σε όλους Κωνσταντινούπολη, στην τέταρτη θέση, με τη Βιέννη να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα.

Αυτό δε σημαίνει πως όσοι αναζήτησαν τους συγκεκριμένους προορισμούς έφτιαξαν τις βαλίτσες τους κιόλας, αλλά το πιο πιθανό είναι αν τελικά πραγματοποίησαν το ταξίδι τους, να έφτασαν σε μία από τις πόλεις της σχετικής λίστας.

Αν πάντως προετοιμάζεις εσύ κάποια εξόρμηση – κοντινή ή μακρινή, δες γιατί πρέπει να έχεις πάντα ένα κέρμα στην κατάψυξη. Είναι ένα παλιό αλλά και καλό και διαχρονικό κόλπο αν λείπεις σε ταξίδι. Ακόμη και για μερικές ώρες!

Η πρωτεύουσα της Ιταλίας, λοιπόν, φιγουράρει στην πρώτη θέση, με τον έλληνα ταξιδιώτη να έχει πάει ή να ετοιμάζεται να βρεθεί στην «αιώνια πόλη».

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό, είναι πως η Ρώμη ήταν και το 2022 πρώτη στα σχέδια μας σε ό,τι αφορά το εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις