Ελλάδα

Ποια σχολεία είναι κλειστά λόγω κορονοϊού – Ανοίγουν την 1η Φεβρουαρίου Γυμνάσια και Λύκεια

ΣΧΟΛΕΙΑ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Ανοίγουν την 1η Φερβρουαρίου 2021 τα Γυμνάσια και τα Λύκεια όλης της χώρας. Ποια δημοτικά σχολεία είναι κλειστά λόγω κορονοϊού.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Μετά από σχεδόν 2,5 μήνες με τηλεκπαίδευση, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια όλης της χώρας ανοίγουν την 1η Φεβρουαρίου 2021. Μαθητές και καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιστρέφουν στις αίθουσες, με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων αλλά και με σοβαρές επιφυλάξεις για τους ενδεχόμενους κινδύνους.

Και ενώ όλοι συμφωνούν ότι τα σχολεία πρέπει να είναι ανοιχτά, εκφράζονται σοβαρές ενστάσεις για το εάν έχει γίνει ό,τι είναι δυνατό, ώστε να είναι και ασφαλή.

Σε όλες τις κόκκινες περιοχές, στις οπποέις έχουν επιβληθεί και αυστηρά περιοριστικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, οι μαθητές του Γυμνασίου θα επιστρέψουν στα σχολεία τους, ενώ εκείνοι του Λυκείου θα συνεχίσουν την τηλεκπαίδευση.

Να σημειωθεί ότι τα φροντιστήρια, τα κέντρα ξένων γλωσσών, τα Πανεπιστήμια, τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, τα ΙΕΚ και τα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης θα παραμείνουν μέχρι νεωτέρας σε εξ’ αποστάσεως λειτουργία.

Δείτε ΕΔΩ ποια σχολεία είναι κλειστά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

(Η σχετική λίστα με τα σχολεία ανανεώνεται συνεχώς από το Υπουργείο Παιδείας)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταδίωξη από την Καστοριά μέχρι την Κοζάνη τεσσάρων δραστών με 43 κιλά κάνναβη – Φωτογραφίες από τα ναρκωτικά και τα αυτοκίνητα
Στη διάρκεια της καταδίωξης, οι δράστες ξεφορτώθηκαν τα ναρκωτικά στην Καστοριά, συνέχισαν την πορεία τους προς την Κοζάνη όπου και συνελήφθησαν
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας
Καρυστιανού – Ρούτσι: «Μην πειράξετε τα ονόματα των θυμάτων» – «Καμία βεβήλωση του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη»
«Το θέμα με τα ονόματα των θυμάτων είναι κάτι που μας αφορά, που μας αγγίζει, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Πολιτεία που τα σκότωσε», είπε η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Πάνος Ρούτσι κάνουν δηλώσεις στου Ζωγράφου
40