Ελλάδα

Ποινική δίωξη για 2 κακουργήματα και 3 πλημμελήματα στους 8 Τούρκους συλληφθέντες για το οπλοστάσιο στην Αθήνα

Τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για διακεκριμένη παράνομη κατοχή και εμπορία όπλων και για διακίνηση ναρκωτικών

Δύο κακουργήματα και τρία πλημμελήματα απαγγέλθηκαν από τον εισαγγελέα σε βάρος των οκτώ Τούρκων υπηκόων, που συνελήφθησαν με όπλα και ναρκωτικά χθες, Τετάρτη (11.12.24) μετά από συντονισμένη επιχείρηση της διεύθυνσης αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος στην Αθήνα.

Στους Τούρκους συλληφθέντες ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για διακεκριμένη παράνομη κατοχή και εμπορία όπλων για διάθεση προς τρίτα πρόσωπα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, για παράνομη κατοχή πυρομαχικών, για παράνομη είσοδο στη χώρα και για οργάνωση με άλλους για διάπραξη κακουργημάτων.

Μετά την άσκηση της δίωξης σε βάρος τους, οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 1
Αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος που μοίραζε «μαϊμού» επιδόματα αναπηρίας σε υγιείς ανθρώπους στο Αγρίνιο - «Της έδωσες ηρεμιστικό;»
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χορηγούσαν στους πελάτες ηρεμιστικά για να μπουν σε καταστολή και να πείσουν τις επιτροπές πως χρειάζονται το επίδομα αναπηρίας
Κύκλωμα με «μαϊμού» ειδόματα